The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Proslava u Palati Srbija

Zavod za sport proslavio 60 godina postojanja

   Značajan jubilej kuće svih srpskih sportista Zavoda za sport proslavljen je u Palati Srbija uz prisustvo najviših zvaničnika srpskog sporta: Ministra Vanje Udovičića i Predsednika Sportskog saveza Srbije Aleksandra Šoštara, predsednika mnogih sportskih saveza Srbije ali i sportista reprezentativaca.

Zavod za sport proslava 60 godina
Srpski kik bokseri sa Predsednikom Sportskog saveza Srbije Aleksandrom Šoštarom

   Republički zavod za sport i medicinu sporta je novim Zakonom o sportu dobio novi status: proglašen je za Nacionalni trening centar, ali je ostao mesto u kome rade naši najbolji stručnjaci koji vode brigu o zdravlju srpskih sportista. Zavod ima funkciju trening centra, gde se mogu uraditi ne samo sve zdravstvene kontrole neophodne sportistima nego i obavljati kvalitetne pripreme za takmičenja.

   Kik boks savez Srbije su na ovom prijemu predstavljali Predsednik Borislav Pelević, Generalni sekretar Petar Petrović kao i kik bokseri osvajači medalja sa poslednjeg Svetskog prvenstva u Beogradu prošle godine.

Zavod za sport proslava 60 godina 2
Srpski kik bokseri sa Predsednikom Borislavom Pelevićem

Statistika u oblasti sporta

web baner statistika u oblasti sporta cir arial

Kik boks savez Srbije na FB

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

USAVRŠAVANJE

Seminar Centra za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije - OSNOVE PSIHOLOŠKE PRIPREME U SPORTU, namenjen je kako sportistima, tako i njihovim trenerima.

Seminar je nastao iz činjenice da mnogi sportisti uz dobru ishranu, fizičku pripremu i uredan život često na treningu pokazuju odličnu igru i formu, ali na takmičenjima postižu prosečne rezultate. Neretko, favoriti izgube od slabije ekipe.
Odgovor na ovo pitanje krije psiha sportista i psihološki faktori koji utiču na igru i rezultat.
Psihološki činioci u sportu prepoznaju se sve više kao presudni u postizanju dobrih sportskih rezultata i kao sastavni rad svakog trenera.  Dobra psihološka priprema uklanja efekat negativnih  misli i neprijatnih emocija,  podstiče samopouzdanje, staloženost i koncentraciju sportista u pravcu najboljih sportskih rezultata.

Metode i tehnike kojima se ostvaruju navedeni ciljevi formulisani su kroz ovaj jednodnevni seminar, čiji je sadržaj usklađen sa savremenim saznanjima psihološke nauke i prakse.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 011/32 32 961, 30 35 131, 063/ 27 52 36 ili putem e-maila  aleksandra@dps.org.rs.

Seminar počinje onda kada se prijavi dovoljan broj učesnika, kada se i plaća kotizacija za učešće.

 

zvanicni sponzorKik boks savez Vojvodinelogotip-fer-plejmoslogoSportski savez Srbije

 

 

wakowako prowako europe

JovPros Web Disign