The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

JUŽNA AMERIKA VOLI KIK BOKS

Sportski direktor KBSS Miodrag Jotić učestvovao na trenerskom
kik boks seminaru u Brazilu

Na poziv WAKO Svetske kik boks federacije a kao predstavnik Trenerske komisije svetske federacije, Miodrag Jotić, sportski direktor Kik boks saveza Srbije, učestvovao je na trenerskom seminaru u Brazilu, grad Piracicaba. Njegov domaćin bio je Kik boks federacija Brazila i proslavljeni kik boks šampion i predsednik WAKO PanAmerike, Paulo Zorelo.

Miodrag Jotic u Brazilu 1

Pored Jotića, na seminaru je učestvovao i Farigat Kasimov (docent fakulteta u Čelabinsku, Ruska Federacija, i prvo ime Nacionalnog tima Rusije u kik boksu). Seminar je bio u disciplinama K1 i Low kick.

Sportska hala Brazilske kik boks konfederacije je izvanredan prostor gde seminare s vremena na vreme drže i najveća imena svetskog kik boksa  Semi Šilt, Don Vilson, Roj Bejker i ostali veliki takmičari. Ovoga puta, hala je bila mala da bi prihvatila sve zainteresovane polaznike. Među njima su bila i najveća imena brazilskog kik boksa: Felipe Mišeleti, Tadeu de San Martino, Fernando Santos, Alexandro Perereira, Tiago Mišel, Silva Pereira, Danijel de Matos Gonsalves i drugi.

Seminar je trajao dva dana a održavan je i pre i posle podne. U sali su bila dva ringa, tri tatamija, jedno rvačko borilište, prostor sa džakovima, a u pratećem delu hala je imala svlačionice sa kupatilima kao i sobe za spavanje. Besprekorna čistoća hale kao i soba i kupatila je bila za svaku pohvalu.

Ono što je trenerima Jotiću i Kasimovu ostavilo najjači utisak jeste to da, osim što su se treninzi održavali u tišini i neverovatnoj disciplini učesnika, svaki pojedinačno je posle dobro prikazane tehnike ili objašnjenog udarca, prilazio trenerima i rukujući se, uz naklon, zahvaljivao na nesebično prenesenom znanju.

Sve u svemu, trenerski seminar je bio jako uspešan, prevazišao je očekivanja i trenera i učesnika.

Više slika možete naći u našoj galeriji

Miodrag Jotic u Brazilu 2

Statistika u oblasti sporta

web baner statistika u oblasti sporta cir arial

Kik boks savez Srbije na FB

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

USAVRŠAVANJE

Seminar Centra za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije - OSNOVE PSIHOLOŠKE PRIPREME U SPORTU, namenjen je kako sportistima, tako i njihovim trenerima.

Seminar je nastao iz činjenice da mnogi sportisti uz dobru ishranu, fizičku pripremu i uredan život često na treningu pokazuju odličnu igru i formu, ali na takmičenjima postižu prosečne rezultate. Neretko, favoriti izgube od slabije ekipe.
Odgovor na ovo pitanje krije psiha sportista i psihološki faktori koji utiču na igru i rezultat.
Psihološki činioci u sportu prepoznaju se sve više kao presudni u postizanju dobrih sportskih rezultata i kao sastavni rad svakog trenera.  Dobra psihološka priprema uklanja efekat negativnih  misli i neprijatnih emocija,  podstiče samopouzdanje, staloženost i koncentraciju sportista u pravcu najboljih sportskih rezultata.

Metode i tehnike kojima se ostvaruju navedeni ciljevi formulisani su kroz ovaj jednodnevni seminar, čiji je sadržaj usklađen sa savremenim saznanjima psihološke nauke i prakse.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 011/32 32 961, 30 35 131, 063/ 27 52 36 ili putem e-maila  aleksandra@dps.org.rs.

Seminar počinje onda kada se prijavi dovoljan broj učesnika, kada se i plaća kotizacija za učešće.

 

zvanicni sponzorKik boks savez Vojvodinelogotip-fer-plejmoslogoSportski savez Srbije

 

 

wakowako prowako europe

JovPros Web Disign