The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Ljubo Jalovi na prestižnom WAKO PRO Fighting Masters Turniru

Učešće Ljuba Jalovog na prestižnom WAKO PRO turniru WAKO PRO FIGHTING MASTERS  u Monte Karlu nije se završilo onako kako smo svi priželjkivali:
Ljubo je sudijskom odlukom ipak  "tanko" izgubio meč, za bukvalno nekoliko poena.
Prve dve runde je izgubio, druge dve dobio, i u trećoj rundi sudije su bile saglasne da je francuski WAKO PRO borac bio bolji.

Ljubo Jalovi Monte Karlo 2016

Ostaje nam da čestitamo Ljubu Jalovom na tome što je na osnovu svojih dosadašnjih fantastičnih rezultata u WAKO i WAKO PRO rankingu izborio učešće na ovom prestižnom turniru i da mu poželimo da u sledećem napadu na svetsku K1 profesionalnu titulu bude uspešniji nego sada.

Ljubo Jalovi proglasenje pobednika u Monaku


Više slika možete pogledati u galeriji

Statistika u oblasti sporta

web baner statistika u oblasti sporta cir arial

Kik boks savez Srbije na FB

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

USAVRŠAVANJE

Seminar Centra za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije - OSNOVE PSIHOLOŠKE PRIPREME U SPORTU, namenjen je kako sportistima, tako i njihovim trenerima.

Seminar je nastao iz činjenice da mnogi sportisti uz dobru ishranu, fizičku pripremu i uredan život često na treningu pokazuju odličnu igru i formu, ali na takmičenjima postižu prosečne rezultate. Neretko, favoriti izgube od slabije ekipe.
Odgovor na ovo pitanje krije psiha sportista i psihološki faktori koji utiču na igru i rezultat.
Psihološki činioci u sportu prepoznaju se sve više kao presudni u postizanju dobrih sportskih rezultata i kao sastavni rad svakog trenera.  Dobra psihološka priprema uklanja efekat negativnih  misli i neprijatnih emocija,  podstiče samopouzdanje, staloženost i koncentraciju sportista u pravcu najboljih sportskih rezultata.

Metode i tehnike kojima se ostvaruju navedeni ciljevi formulisani su kroz ovaj jednodnevni seminar, čiji je sadržaj usklađen sa savremenim saznanjima psihološke nauke i prakse.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 011/32 32 961, 30 35 131, 063/ 27 52 36 ili putem e-maila  aleksandra@dps.org.rs.

Seminar počinje onda kada se prijavi dovoljan broj učesnika, kada se i plaća kotizacija za učešće.

 

zvanicni sponzorKik boks savez Vojvodinelogotip-fer-plejmoslogoSportski savez Srbije

 

 

wakowako prowako europe

JovPros Web Disign