The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Srbija VS Amerika

U Končarevu će se 19-ti put za redom održati međunarodni kik boks turnir u organizaciji kik boks kluba "Palmini Tigrovi Jagodina". Reprezentaciji Srbije će se suprostaviti reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država. Boje naše zemlje braniće Jovana Đorđević, Boban Marinković, Nemanja Pantelić, Slobodan Mijajlović i Aleksandar Konovalov. Tim Amerike čine Kejtlin Jang, Džo Miler, Omari Bojd, Nejt Ričardson i Kevin Krum.

Borbe će biti održane po Profi WAKO pravilima u disciplini K1.

Mečevi počinju u 20:30, u četvrtak 7. jula 2016.

Srbija VS Amerika 630px

Statistika u oblasti sporta

web baner statistika u oblasti sporta cir arial

Kik boks savez Srbije na FB

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

USAVRŠAVANJE

Seminar Centra za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije - OSNOVE PSIHOLOŠKE PRIPREME U SPORTU, namenjen je kako sportistima, tako i njihovim trenerima.

Seminar je nastao iz činjenice da mnogi sportisti uz dobru ishranu, fizičku pripremu i uredan život često na treningu pokazuju odličnu igru i formu, ali na takmičenjima postižu prosečne rezultate. Neretko, favoriti izgube od slabije ekipe.
Odgovor na ovo pitanje krije psiha sportista i psihološki faktori koji utiču na igru i rezultat.
Psihološki činioci u sportu prepoznaju se sve više kao presudni u postizanju dobrih sportskih rezultata i kao sastavni rad svakog trenera.  Dobra psihološka priprema uklanja efekat negativnih  misli i neprijatnih emocija,  podstiče samopouzdanje, staloženost i koncentraciju sportista u pravcu najboljih sportskih rezultata.

Metode i tehnike kojima se ostvaruju navedeni ciljevi formulisani su kroz ovaj jednodnevni seminar, čiji je sadržaj usklađen sa savremenim saznanjima psihološke nauke i prakse.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 011/32 32 961, 30 35 131, 063/ 27 52 36 ili putem e-maila  aleksandra@dps.org.rs.

Seminar počinje onda kada se prijavi dovoljan broj učesnika, kada se i plaća kotizacija za učešće.

 

zvanicni sponzorKik boks savez Vojvodinelogotip-fer-plejmoslogoSportski savez Srbije

 

 

wakowako prowako europe

JovPros Web Disign