The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

SVETSKI KUP 2017

Svetski kik boks kup u Budimpešti i ove godine je okupio najbolje borce iz svih zemalja sveta. Jedno od najmasovnijih internacionalnih takmičenja u kik boksu u svih sedam disciplina, okupilo je preko 2500 takmičara iz 37 zemalja sveta.
Kao svetsko klupsko takmičenje, Svetski kup je pružio priliku mnogima koji pri sastavljanju nacionalne reprezentacije nisu uspeli da tu nadju svoje mesto, pa su sada kao klupski predstavnici imali priliku da se okušaju na svetskom nivou i da provere svoju formu.
Srpsku ekspediciju je činilo ukupno 34 takmičara.

Osvojeno je 26 medalja: sedam zlatnih, devet srebrnih i deset bronzanih.

Zlatom su se okitili Saša Polugić, Saška Krstić, Davidović Ivana, Nikola Filipović, Rapaić Aleksandra ( dve zlatne, dve različite discipline) i Lazić Miloš.
Druga mesta i srebrne medalje osvojili su: Dijana Dabetić, Stošić Nikola, Dalibor Nikolić, Milan Marić, Ajredin Ajeti, Dinčić Marko, Antoniadu Stefanija, Jovanović Ilija i Uroš Peter.SVETSKI KUP 2017
Bronzane medalje su osvojili: Menković Aleksandar, Zdravko Bijelić, Djekić Marina, Bajić Eva, Valentina Keri, Jović Jelena, Nikolić Zorana, Radosavljević Miloš, Jovan Ignjatović i Pešut Mladen.

Na turniru u Budimpešti bili su prisutni članovi stručnog štaba: selektor Nebojša Milošević i treneri reprezentacije Dušan Kilibarda, Dejan Pavić i Miloš Milutinov. 

Statistika u oblasti sporta

web baner statistika u oblasti sporta cir arial

Kik boks savez Srbije na FB

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

USAVRŠAVANJE

Seminar Centra za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije - OSNOVE PSIHOLOŠKE PRIPREME U SPORTU, namenjen je kako sportistima, tako i njihovim trenerima.

Seminar je nastao iz činjenice da mnogi sportisti uz dobru ishranu, fizičku pripremu i uredan život često na treningu pokazuju odličnu igru i formu, ali na takmičenjima postižu prosečne rezultate. Neretko, favoriti izgube od slabije ekipe.
Odgovor na ovo pitanje krije psiha sportista i psihološki faktori koji utiču na igru i rezultat.
Psihološki činioci u sportu prepoznaju se sve više kao presudni u postizanju dobrih sportskih rezultata i kao sastavni rad svakog trenera.  Dobra psihološka priprema uklanja efekat negativnih  misli i neprijatnih emocija,  podstiče samopouzdanje, staloženost i koncentraciju sportista u pravcu najboljih sportskih rezultata.

Metode i tehnike kojima se ostvaruju navedeni ciljevi formulisani su kroz ovaj jednodnevni seminar, čiji je sadržaj usklađen sa savremenim saznanjima psihološke nauke i prakse.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 011/32 32 961, 30 35 131, 063/ 27 52 36 ili putem e-maila  aleksandra@dps.org.rs.

Seminar počinje onda kada se prijavi dovoljan broj učesnika, kada se i plaća kotizacija za učešće.

 

zvanicni sponzorKik boks savez Vojvodinelogotip-fer-plejmoslogoSportski savez Srbije

 

 

wakowako prowako europe

JovPros Web Disign