The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

NIŠ EPICENTAR KIK BOKSA

Kik boks prvenstvo Srbije disciplina lou kik
Niš, 4.jun 2017

Niš je u nedelju, 4. juna bio domaćin najsnažnijih momaka i devojaka iz Srbije, onih koji su učestvovali na smotri policijskih snaga Srbije ali i onih koji su učestvovali na državnom prvenstvu u kik boksu A klasa, kadeti, juniori i seniori.

PS NIS SLIKA 1  PS NIS SLIKA 2  PS NIS SLIKA 3

Državno prvenstvo najboljih u lou kiku, kadeta, juniora i seniora bila izvanredna prilika da se proveri forma i kvalitet boraca koji će učestvovati na Evropskom prvenstvu za kadete i juniore u Skoplju krajem avgusta ove godine kao i na svetskom prvenstvu koje očekuje kik boksere u novembru u Budimpešti.

Odrešene ruke selektoru kik boks reprezentacije pružila je okolnost da je posle otkazivanja Brazila kao domaćina ovogodišnjeg svetskog prvenstva , Budimpešta prihvatila organizaciju, tako da je izgledno da će se mnogo veći broj naših takmičara naći u autobusu koji kreće put Budimpešte nego što je to bilo planirano za daleki i skupi Brazil.

PS NIS SLIKA 4  PS NIS SLIKA 7

Nikada više takmičara nije prijavljeno u A klasi na državnom prvenstvu nego što je to bilo sada: više od 190 učesnika. Hala Čair je vrvela od kik boksera željnih dokazivanja. Ogroman broj takmičara u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji daje nadu za dobru budućnost ovog sporta u Srbiji.

Za najboljeg seniora prvenstva zasluženo je proglašen Nemanja Pantelić, hrabri momak iz kluba Palmini tigrovi Jagodina (PTJ), standardni član reprezentacije Srbije.

Publiku su na noge dizali mečevi Nišlija protiv kolega iz drugih klubova, od kojih izdvajamo meč Novaka Radulovića (KBK Niš) protiv Miloša Keljanovića (KBK Vojvodina), kategorija -71kg i fantastični meč Bojana Džepine (Crvena Zvezda- Delije) i Mitra Dugalića (klub Konstantin Niš), kategorija -91kg. U oba meča pobede su odnele Nišlije.

PS NIS SLIKA 5  PS NIS SLIKA 6


Novi selektor kik boks reprezentacije Srbije Neven Dondur nije krio zadovoljstvo posle završenog prvenstva:

" Zadovoljan sam i srećan što smo posle napornog dana dobili listu najboljih u svim kategorijama koje su nastupile na ovom prvenstvu. Momci i devojke su pokazali sjajan kvalitet, medju juniorima mora još da se radi da bi se usavršila tehnika pred Evropsko prvenstvo.

Ipak , veliki broj takmičara u juniorskoj kategoriji na ovom prvenstvu uliva mi nadu da kik boks ne treba da brine za naraštaj i smenu generacija koja je u jednom trenutku neminovna u sportu. Ponosan sam na klubove i trenere u njima, koji itekako vode računa o svom podmlatku.

Siguran sam da mi nova funkcija selektora kik boks reprezentacije neće zadati mnogo glavobolje kada imamo ovakve sportiste. Naravno, slatke su muke kada od odličnih treba da izaberete najbolje koji predstavljaju Srbiju. Siguran sam da će svi koji to zaslužuju naći svoje mesto na listama predstavnika Srbije za predstojeća medjunarodna prvenstva.

U planu su pripreme juniora koje ćemo obaviti tokom leta, pripreme seniora početkom jeseni a čekaju nas i Svetske igre i jedino oko čega mogu da brinem jesu nenadane povrede takmičara. Na to smo stavili akcenat: da se po klubovima, gde trenutno vežbaju naši kvalifikovani takmičari, najviše povedu računa da se sačuvaju u što boljoj formi."

 

ZVANIČNI IZVEŠTAJ SA PRVENSTVA

SVE SLIKE MOŽETE POGLEDATI U GALERIJI

 

Statistika u oblasti sporta

web baner statistika u oblasti sporta cir arial

Kik boks savez Srbije na FB

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

USAVRŠAVANJE

Seminar Centra za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije - OSNOVE PSIHOLOŠKE PRIPREME U SPORTU, namenjen je kako sportistima, tako i njihovim trenerima.

Seminar je nastao iz činjenice da mnogi sportisti uz dobru ishranu, fizičku pripremu i uredan život često na treningu pokazuju odličnu igru i formu, ali na takmičenjima postižu prosečne rezultate. Neretko, favoriti izgube od slabije ekipe.
Odgovor na ovo pitanje krije psiha sportista i psihološki faktori koji utiču na igru i rezultat.
Psihološki činioci u sportu prepoznaju se sve više kao presudni u postizanju dobrih sportskih rezultata i kao sastavni rad svakog trenera.  Dobra psihološka priprema uklanja efekat negativnih  misli i neprijatnih emocija,  podstiče samopouzdanje, staloženost i koncentraciju sportista u pravcu najboljih sportskih rezultata.

Metode i tehnike kojima se ostvaruju navedeni ciljevi formulisani su kroz ovaj jednodnevni seminar, čiji je sadržaj usklađen sa savremenim saznanjima psihološke nauke i prakse.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 011/32 32 961, 30 35 131, 063/ 27 52 36 ili putem e-maila  aleksandra@dps.org.rs.

Seminar počinje onda kada se prijavi dovoljan broj učesnika, kada se i plaća kotizacija za učešće.

 

zvanicni sponzorKik boks savez Vojvodinelogotip-fer-plejmoslogoSportski savez Srbije

 

 

wakowako prowako europe

JovPros Web Disign