The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Šampioni treniraju u Beogradu

SLIKA PRIPREME 1

Završne pripreme šest srpskihpredstavnika na Svetskim igrama The World Games 2017 - Wrocław odvijaju se u sportskom centru Tašmajdan. U klubu KBS "011", naši šampioni dva puta dnevno razbijaju sve granice izdržljivosti. Trenira se dinamično, snažno ali oprezno da bi se sačuvali povreda pred odlazak na Igre.

Ostalo je još malo vremena: 24.jula sve ekipe mora da su u Vroclavu, 26. i 27. jula je takmičenje u kik boksu, u hali Orbita.
U konkurenciji od ukupno 96 najboljih kik boksera sveta, najbolji će se domoći medalja i popeti na postolje Svetskih Igara, najvažnijeg sportskog događaja na svetu, izjednačenog po važnosti sa Olimpijadom.

Statistika u oblasti sporta

web baner statistika u oblasti sporta cir arial

Kik boks savez Srbije na FB

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

USAVRŠAVANJE

Seminar Centra za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije - OSNOVE PSIHOLOŠKE PRIPREME U SPORTU, namenjen je kako sportistima, tako i njihovim trenerima.

Seminar je nastao iz činjenice da mnogi sportisti uz dobru ishranu, fizičku pripremu i uredan život često na treningu pokazuju odličnu igru i formu, ali na takmičenjima postižu prosečne rezultate. Neretko, favoriti izgube od slabije ekipe.
Odgovor na ovo pitanje krije psiha sportista i psihološki faktori koji utiču na igru i rezultat.
Psihološki činioci u sportu prepoznaju se sve više kao presudni u postizanju dobrih sportskih rezultata i kao sastavni rad svakog trenera.  Dobra psihološka priprema uklanja efekat negativnih  misli i neprijatnih emocija,  podstiče samopouzdanje, staloženost i koncentraciju sportista u pravcu najboljih sportskih rezultata.

Metode i tehnike kojima se ostvaruju navedeni ciljevi formulisani su kroz ovaj jednodnevni seminar, čiji je sadržaj usklađen sa savremenim saznanjima psihološke nauke i prakse.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 011/32 32 961, 30 35 131, 063/ 27 52 36 ili putem e-maila  aleksandra@dps.org.rs.

Seminar počinje onda kada se prijavi dovoljan broj učesnika, kada se i plaća kotizacija za učešće.

 

zvanicni sponzorKik boks savez Vojvodinelogotip-fer-plejmoslogoSportski savez Srbije

 

 

wakowako prowako europe

JovPros Web Disign