The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

WORLD WAKO PRO GRAND PRIX SRBIJA – GRČKA: Nenad Pagonis vodi Srbe do pobede

pagonis2

Poslednjih godina najbolji srpski borac Nenad Pagonis u subotu u dvorani „Pionir“ od 20 časova predvodiće selekciju Srbije u okršaju protiv Grčke u okviru turnira World WAKO Pro Grand Prix.

Kao i pred svaki drugi meč Pagonis pred duel sa Tanasisom Mikaludisom u kategoriji do 94kg, odiše optimizmom. Nema dilemu po pitanju sveukupnog pobednika:

– Mislim da se pitanje pobednika i ne postavlja. Grci imaju dobre školu, kvalitetne borce, ali kad pogledam sastav naše reprezentacije nemam dilemu. Svi oni koji u subotu dođu u „Pionir“ da prate meč Srbija – Grčka imaće prilike da zaista uživaju u vrhunskim izdanjima srpskih boraca. U to ne treba sumnjati – bio je prvi komentar Nenada Pagonisa.

U Beogradu će on biti najiskusniji u našem timu. Uloga lidera mu prija:

– Lep je osećaj kad imaš takve borce uz sebe. Kvalitetne u ringu i van njega. Mislim da smo dobro ukomponovani i da ćemo jedni drugima biti maksimalna podrška.

I Pagonis ima samo reči hvale za pokretanje novog takmičenja. O World WAKO Pro Grand Prix turniru kaže:

– Drago mi je što je ova odlična ideja i zaživela. Uveren sam da će ovo i slična takmičenja doprineti većem kvalitetu našeg sporta. Siguran sam da će i u Srbiji stvari pokrenuti na još bolje. Posebno mi je drago što sve kreće iz Beograda i što je to prilika za naše mlade takmičare da na licu mesta prate duele najboljih. To bi za njih mogao da bude svojevrsni motiv da rade još bolje, još kvalitetnije kako bi i oni u narednim godinama bili u toj petorci koja brani ugled srpskog kik boksa.

 

pagonis


O svojoj formi kaže:

- Spremao sam se šest nedelja, dve su „potrošene“ na teretanu, ostale četiri na rad u sali. Zadovoljan sam formom, spreman sam kao i za duel protiv Krešnika u Atini, s tim što sam mišićnu masu još bolje izdefinisao.

Kakve su informacije o Tanasisu Mikaludisu?

- Gledao sam par mečeva na internetu. Mlađi je godinu dana, tu smo sa visinom i težinom. Ima dugačak direkt, dobar haj kik. Respektujem ga kao i svakog rivala, ali sam daleko iskusniji i to je dodatni kvalitet za mene. Nisam od onih koji najavljuju spektakularne pobede, ali mislim da će ovaj meč trajati kraće nego je predviđeno – zaključio je Pagonis.

 

pagonis1

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign