The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

U DVORANI „PIONIR“ U SUBOTU OD 20 ČASOVA SVETSKI WAKO PRO GRAN PRI U K1

WGP---PLAKATsmanjen

Srbi čekaju Helene

U dvorani „Pionir“ u subotu, 5. marta od 20 časova počinje Svetski VAKO Pro Gran pri u kome će snage odmeriti Srbija i Grčka. Najbolji borci dve zemlje, podeljeni u pet težinskih kategorija (60kg, 66,8kg, 75kg, 81,4kg i 94kg) boriće se u disciplini K1 za mesto u polufinalu i meč sa boljim iz okršaja Italija – Rumunija.

 

Ugled srpskog kik boksa brane oni najbolji. Miloš Anić (60kg), aktuelni amaterski prvak Evrope i profesionalni prvak sveta, komentarše:

- Spreman sam za pobedu. Iskustva imam dovoljno, kvalitet je više puta potvrđen. Rivala Nikosa Kisea respektujem, ali nemam nikakvu sumnju da ću ostvariti pobedu. Ovo je prvi meč posle trijumfa u Azerbejdžanu na Evropskom prvenstvu, motiva imam na pretek da se pred domaćom publikom pokažem u najboljem svetlu.

Aleksandar Topić (66,8kg) za rivala ima Aleksisa Sirosa. Pred duel u Pioniru odiše optimizmom:

- Zadovoljan sam formom i jedva čekam da meč počne. Svetski Gran pri je prilika da se predstavimo srpskoj publici i iskoristićemo je maksimalno.Siros ima dobru ručnu tehniku i to forsira, ali ne verujem da će biti problema. Pun Pionir će biti dodatni motiv za pobedu.

Stevan Živković (75kg) je na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu osvojio srebrnu medalju. NJegov rival je Nikos Papadimitriu, a Živković ne sumnja u trijum:

- Gledao sam par mečeva. Dobra mu je nožna tehnika, forsira kolena, biće to zanimljiv, eksplozivan duel. Ali, na osnovu fizičke i psihološke spremnosti, kombinovane sa motivacijom domaćeg terena, ni malo ne sumnjam u pobedu.

Uroš Bogojević (81,4kg), srebrni iz Azerbejdžana, za rivala će imati Aleksandrosa Nikoladisa.

- Reprezentacija koja će večeras u „Pioniru“ izaći na megdan Grcima je ono najbolje što Srbija u ovom trenutku ima. Srećan sam što sam deo ekipe, i verujem da ćemo svi zajedno opravdati poverenje Stručnog štaba. Rivala sam gledao, dobar je, ali u neke detaljnije analize nisam ulazio. Za mene je važnije da sam ja spreman i motivisan da ostvarim trijumf.

Aktuelni amaterski i profesionalni prvak sveta Nenad Pagonis (94kg) radiće poslednji meč u okviru duela sa Grcima. Protivnika Tanasisa Mikaludisa respektuje, ali veruje da će se meč završiti pre planiranog broja rundi:

- Mikaludis ima dugačak direkt, dobar haj kik i zaslužuje respekt kao i svaki drugi borac. Nisam od onih koji vole da najavljuju efektne pobede, ali znajući u kakvoj sam formi, koliko sam motivisan da se pred domaćom publikom predstavim u što boljem svetlu, mogu da kažem da će ovaj meč trajati kraće od predviđenog broja rundi. Naglasio bih i da mi je velika čast što sam sa ovakvim momcima u timu, što zajedno predstavljamo Srbiju. Uveren sam da ćemo bez problema obezbediti mesto u polufinalu i duel sa boljim iz meča Italija – Rumunija.

srbija_k1_ziraPelević: Veliki događaj

Borislav Pelević, prvi čovek Kik boks saveza Srbije je najavljujući takmičenje između ostalog rekao:

– Bord direktora WAKO Federacije je odlučio da ove godine u premijernom izdanju učestvuje osam najboljih selekcija. Za nosioce su postavljeni Rusija i Srbija, čime je nezvanično priznato da smo druga sila sveta u disciplini K1. Ove godine u Gran priju učestvuju Rusija, Srbija, Italija, Hrvatska, Grčka, Rumunija, Španija i Mađarska. Pobednik duela Srbija – Grčka ide na boljeg iz meča Italija – Rumunija. Ono što treba reći je da se Svetski VAKO Pro Gran pri održava u okviru međunarodnog turnira „Serbia open“ koji je od ove godine i u zvaničnom kalendaru WAKO Federacije kao Svetski kup u K1. Pokrovitelji „Serbia open“ su Ministarstvo omladine i sporta, Gradski sekretarijat za sport, medijski pokrovitelj za elektronske medije je Radio televizija Srbije, dok je Sportski žurnal pokrovitelj za pisane medije. Meč Srbija – Grčka prenosiće RTS, dok će „Eurosport“ emitovati snimak.
Parovi

Do 60kg: Miloš Anić – Nikos Kisen. Do 66,8kg: Aleksandar Topić – Aleksis Siros. Do 75kg: Stevan Živković – Nikos Papadimitru. Do 81,4kg: Uroš Bogojević – Aleksandros Nikoladis. Do 94kg: Nenad Pagosni – Tanasis Mikaludis.

Sudije

Pravdu na meču Srbija – Grčka deliće petorica neutralnih sudija. To su: Igor Bezjak i Miljenko Kutleša iz Hrvatske, Bugarin Georgi Georgiev, Mađar Gabor Sabo i Italijan Klaudio Baćolini.

Karte

Karte za duel Svetskog VAKO Pro Gran prija prodaju se po ceni od 300 dinara za tribine, odnosno 1000 dinara za parter. Meč počinje u 20 časova.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign