The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

POBEDOM 4:1 PROTIV GRČKE SELEKCIJA SRBIJE OBEZBEDILA MESTO U POLUFINALU GRAN PRIJA

granpri_nenad_pagonis_uvodnaEfektno razbijeni Grci

Premijerno takmičenje VAKO Federacije, Svetski VAKO Pro Gran pri i disciplini K-1 u potpunosti je ispunio očekivanja. U duelu reprezentacija Srbije i Grčke viđeno je nekoliko sjajnih borbi, a pobedu i plasman u polufinale obezbedila je Srbija rezultatom 4:1.

Od pet mečeva dva su završena pre predviđenog roka. Pobede prekidima obezbedili su prvi i poslednji takmičar koji su ušli u ring: Miloš Anić i Nenad Pagonis.

 

Čast da otvori duel Srbije i Grčke propala je Milošu Aniću (60kg). Već od starta Anić je krenuo silovito. Rivala je pogađao efektnim nožnim udarcima iz okreta, koje je kombinovao sa odličnom ručnom tehnikom. Krajem prve runde Anić je atraktivno pogodio Hisena uširo gerijem u bradu i bio je to nokaut za vođstvo Srbije 1:0.

granpri_milos_anic
Miloš Anić/Foto A. Ahel

 

Aleksandar Topić (66,8kg) je radio protiv Aleksisa Sirosa. U prvoj rundi Topić je bio efikasniji, imao više čistih udaraca. U drugoj i trećoj je viđena izjednačena borba, ali je utisak da je naš borac sve lakše ostajao bez daha, što je Grk znalački koristio. U finišu  meča Siros je dobro uzdrmao Topića, ali je on uspeo da završi borbu, zabeleži trijumf jednoglasnom odlukom sudija i Srbiji donese prednost 2:0

Steva Živković (75kg) za rivala je imao Nikosa Papadimitria. Na početku je viđena izjednačena borba., oba takmičara su se predstavila u dobrom svetlu. U drugoj rundi Papadimitriu je desnim kolenom u telo poprilično uzdrmao Živkovića, ali je presudio udarac u glavu posle koga je Živkoviću potekla krv. Meč je prekinut od strane dežurnog lekara, Grčka je smanjila vođstvo Srbije na 2:1, a Živković kao uspomenu iz ovog duela nosi posekotinu od pet centimetara.

Još jedna dobra borba viđena je u duelu Uroša Bogojevića (81,4kg) i Aleksandrosa Nikolaidisa. Bio je to meč u kome se borci nisu štedeli prezentujući sjajne serije ručnih i nožnih udaraca. Početak borbe bio je u znaku Bogojevića, ali je u finišu Nikolaidis bio za nijansu sigurniji. Na kraju, jednoglasna odluka sudija za vođstvo Srbije 3:1 i plasman u polufinale.

Kako je počeo duel Srbije i Grčke se tako i završio. U poslednjem meču, šlageru večeri, Nenad Pagonis (94kg) je kombinacijom aperkat-kroše već u prvom minutu meča „rašrafio“ Tanasisa Mikaludisa. Grk se našao na kolenima i nije ni probao da nastavi meč.  Srbija je pobedila 4:1, a Pagonis je pokazao da je „profesor u ringu“.

- Hvala što ste došli da nas podržite u meču. U ime ove petorke koju ste gledali obećavam da će se „Bože pravde“ svirati kao pobednička himna u finalu Gran prija – poručio je iz ringa Nenad Pagonis.

granpri_nenad_pagonisNenad Pagonis/Foto A. Ahel

 

Rezultati

Uvodne borbe do 75kg: Nikola Bogdanić (Radnički Niš) – Marko Dragović (Unihemkom Pagonis tim) 3:0, Nikola Petrović (Čakuriki) – Bojan Radović (Crvena zvezda Delije) 3:0. Do 86kg: Ivan Delić (Crvena zvezda Delije) – Zlatko Jovanović (Golden Glori) 3:0. Jovan Kaluđerović (Crvena zvezda Delije) – Marko Milinković (Surčin) 0:3.

Srbija – Grčka  do 60kg: Miloš Anić - Nikos Hisen  3:0 (KO 1. runda). Do 66,8kg: Aleksandar Topić – Aleksis Siros 3:0. Do 75kg: Stevan Živković – Nikos Papadimitriu 0:3 (KO 2. runda). Do 81,4kg: Uroš Bogojević – Aleksandros Nikolaidis 3:0. Do 94kg: Nenad Pagonis – Tanasis Mikaludis 3:0 (KO 1. runda).

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign