The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Anić za profi pojas

milos_anic_izlazak1U Sportskom centru „JASSA“ u Jagodini u petak, 18. marta, održaće se meč za titulu profesionalnog prvaka sveta u disciplini lou kik kategoriji do 58,2 kg. Akteri će biti Miloš Anić i Portugalac Pedro Almeida. Profi revija u okviru koje će biti održan meč počinje u 18 časova.

 

U sklopu priprema za ovaj meč Miloš Anić je sedam dana trenirao na Kopaoniku:

 

 

- Pripreme su odrađene odlično. U hotelu „Grand“ smo imali sjajne uslove za rad. Trenirao sam tri puta dnevno, malo bazen, malo teretana, malo sala. Kombinacija koja uvek daje prave rezultate kad su forma, fizička i psihološka spremnost u pitanju – bio je prvi komentar Miloša Anića.

 

 

 

baner_anic_vs_almeidaOdlična provera forme bila je meč u dvorani „Pionir“ u okviru Svetskog WAKO Gran pri duela između Srbije i Grčke.

- Veoma sam zadovoljan kako sam odradio borbu protiv Nikola Kisena. Dobro sam analizirao protivnika, znao njegove dobre strane, ali upoznao i mane. Bio sam fizički i taktički spreman za duel. Radio sam lako i zabeležio efektnu pobedu. Nadam se da će se pokazati da je ta borba bila prava uvertira za ono što će se u petak uveče dešavati u dvorani „JASSA“.

Kakve su informacije o Pedru Almeidi?

- Odgledao sam par mečeva preko interneta. Dobar je, kvalitetan borac. Da nije ne bi imao priliku da se bori za šampionski pojas. Ono što je najkarakterističnije za njega je dobar maj geri udarac. Sve ostalo je dobro, ali ne spektakularno.

Kakva su očekivanja?

- Dobro se osećam. Spreman sam i motivisan za ovaj duel. Imam dovoljno iskustva, ogromnu želju da nastavim sa dobrim izdanjima u ringu. Verujem u sebe i pobedu. Planiram da pojas ostane u Jagodini – zaključio je Anić.

milos_anic_noga

 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign