The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

JUŽNA AMERIKA VOLI KIK BOKS

Sportski direktor KBSS Miodrag Jotić učestvovao na trenerskom
kik boks seminaru u Brazilu

Na poziv WAKO Svetske kik boks federacije a kao predstavnik Trenerske komisije svetske federacije, Miodrag Jotić, sportski direktor Kik boks saveza Srbije, učestvovao je na trenerskom seminaru u Brazilu, grad Piracicaba. Njegov domaćin bio je Kik boks federacija Brazila i proslavljeni kik boks šampion i predsednik WAKO PanAmerike, Paulo Zorelo.

Miodrag Jotic u Brazilu 1

Pored Jotića, na seminaru je učestvovao i Farigat Kasimov (docent fakulteta u Čelabinsku, Ruska Federacija, i prvo ime Nacionalnog tima Rusije u kik boksu). Seminar je bio u disciplinama K1 i Low kick.

Sportska hala Brazilske kik boks konfederacije je izvanredan prostor gde seminare s vremena na vreme drže i najveća imena svetskog kik boksa  Semi Šilt, Don Vilson, Roj Bejker i ostali veliki takmičari. Ovoga puta, hala je bila mala da bi prihvatila sve zainteresovane polaznike. Među njima su bila i najveća imena brazilskog kik boksa: Felipe Mišeleti, Tadeu de San Martino, Fernando Santos, Alexandro Perereira, Tiago Mišel, Silva Pereira, Danijel de Matos Gonsalves i drugi.

Seminar je trajao dva dana a održavan je i pre i posle podne. U sali su bila dva ringa, tri tatamija, jedno rvačko borilište, prostor sa džakovima, a u pratećem delu hala je imala svlačionice sa kupatilima kao i sobe za spavanje. Besprekorna čistoća hale kao i soba i kupatila je bila za svaku pohvalu.

Ono što je trenerima Jotiću i Kasimovu ostavilo najjači utisak jeste to da, osim što su se treninzi održavali u tišini i neverovatnoj disciplini učesnika, svaki pojedinačno je posle dobro prikazane tehnike ili objašnjenog udarca, prilazio trenerima i rukujući se, uz naklon, zahvaljivao na nesebično prenesenom znanju.

Sve u svemu, trenerski seminar je bio jako uspešan, prevazišao je očekivanja i trenera i učesnika.

Više slika možete naći u našoj galeriji

Miodrag Jotic u Brazilu 2

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign