The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

SVETSKI KUP 2017

Svetski kik boks kup u Budimpešti i ove godine je okupio najbolje borce iz svih zemalja sveta. Jedno od najmasovnijih internacionalnih takmičenja u kik boksu u svih sedam disciplina, okupilo je preko 2500 takmičara iz 37 zemalja sveta.
Kao svetsko klupsko takmičenje, Svetski kup je pružio priliku mnogima koji pri sastavljanju nacionalne reprezentacije nisu uspeli da tu nadju svoje mesto, pa su sada kao klupski predstavnici imali priliku da se okušaju na svetskom nivou i da provere svoju formu.
Srpsku ekspediciju je činilo ukupno 34 takmičara.

Osvojeno je 26 medalja: sedam zlatnih, devet srebrnih i deset bronzanih.

Zlatom su se okitili Saša Polugić, Saška Krstić, Davidović Ivana, Nikola Filipović, Rapaić Aleksandra ( dve zlatne, dve različite discipline) i Lazić Miloš.
Druga mesta i srebrne medalje osvojili su: Dijana Dabetić, Stošić Nikola, Dalibor Nikolić, Milan Marić, Ajredin Ajeti, Dinčić Marko, Antoniadu Stefanija, Jovanović Ilija i Uroš Peter.SVETSKI KUP 2017
Bronzane medalje su osvojili: Menković Aleksandar, Zdravko Bijelić, Djekić Marina, Bajić Eva, Valentina Keri, Jović Jelena, Nikolić Zorana, Radosavljević Miloš, Jovan Ignjatović i Pešut Mladen.

Na turniru u Budimpešti bili su prisutni članovi stručnog štaba: selektor Nebojša Milošević i treneri reprezentacije Dušan Kilibarda, Dejan Pavić i Miloš Milutinov. 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign