The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Juniori za medalju

fb 4Mlada reprezentacija Srbije nastupom na prvenstvu Evrope u Skoplju, Makedonija, uspela je da u prva dva takmičarska dana napravi veliki uspeh. Od ukupno 35 takmičara koji su nastupili u disciplinama kik lajt (tatami), lou kik i K-1 (ring) njih 22 se plasiralo u polufinalne borbe ( dva takmičara u kik lajtu i ostali u ringovnim disciplinama) i imamo jedno žensko finale koje je srećnim žrebom pripalo našoj takmičarki.

Predsednik kik boks saveza Srbije dr. Borislav Pelević je u telefonskom razgovoru sa ministrom omladine i sporta Srbije g-dinom Vanjom Udovičićem obavestio ministra o velikom dosadašnjem uspehu kao i onom koji tek očekujemo na kraju trećeg takmičarskog dana, kada ćemo znati koliko takmičara imamo u finalu. G-din ministar Udovičić je sa neskrivenim zadovoljstvom čestitao na uspehu i poželeo uspeh u daljem takmičenju.

Ako se zna da  su najmladje kategorije i one o kojima Ministarstvo sporta Srbije poklanja najviše pažnje, Kik boks savez Srbije može da bude izuzetno zadovoljan jer je ove godine na prvenstvo izveo ukupno 35 izuzetno kvalitetnih juniora i kadeta, što nimalo nije mali broj. Konkurencija je velika: učestvuje ukupno 1563 takmičara iz 37 zemalja Evrope ( preko 300 juniora i kadeta više nego na prošlom evropskom prvenstvu).

U naredna dva dana naši mladi takmičari nastavljaju svoj pohod na medalje.

šmigić 1     paunovic 2

 

 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign