The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

SAJAM SPORTA: Vrhunski sport na novosadskom sajmu

 

 

za face 1Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu uspešno je nastupio na 50. međunarodnom sajmu LORIST 2017. a u okviru Sajma sporta, koji se održava od 5. od 7. oktobra 2017. godine.

U izložbenom prostoru koji se nalazi u Master hali Novosadskog sajma Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je sa svojim partnerima Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta, Sportskim savezom Vojvodine i Savezom za školski sport Vojvodine prezentovao bogat i sadržajan sportski program.

 Ogromno interesovanje posetilaca sajma se moglo videti već na prvom programu „Razgovor sa šampionima".

za face 22     za face 44

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez je zajedno sa voditeljem programa Lazom Bakmazom razgovarao sa osvajačima olimpijskih, svetskih i evropskih medalja u raznim sportovima, kao i njihovim trenerima. Sa prisutnim kik bokserima osvajačima medalja bio je i sportski direktor Kik boks saveza Srbije Miodrag Jotić.

U gostima su bili: Zoran Gajić, Andrija Gerić, Vasa Mijić, Djula Mešter,Veljko Petković, Davor Štefanek, Kristijan Fris, Mihajlo Dudaš, Marko Novaković, Marko Tomićević, Milenko Zorić, Aleksandra Ivošev, Marina Djekić, Aleksandra Rapaić, Sara Zaćiri, Jovan Nikolić, Kajdoči Tomaš, Kajdoči Tivadar i Starović Milica.Domaćini tokom prezentacije bili su:Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu i Boškan Slobodan, predsednik Sportskog saveza Vojvodine.

za face 66      za face 33

Velika je čast i zadovoljstvo da su naši kik bokseri bili sa prisutni za vreme programa i da su sa istim tretmanom kao i Olimpijski sportovi bili zastupljeni na ovoj manifestaciji.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign