The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Zašto ne možemo da vidimo Facebook objave Kik boks saveza Srbije?

Važno obaveštenje:
Objave Kik boks saveza Srbije ubuduće morate da tražite u Explore feed-u na svom Fejsbuk profilu kako biste ostali u toku sa našim vestima.

PhotoGrid 15090363144551
Pošto se ulogujete na vaš Facebook profil, upalite Explore feed, kliknite malu ikonu rakete (sa leve strane svog News feeda ako ste na računaru a sa desne ako ste na mobilnom telefonu), i tek tada ćete moći da pratite Facebook stranicu Kik boks saveza Srbije, a evo i objašnjenja o čemu se zapravo radi:
Fejsbuk u Srbiji i još pet zemalja eksperimentiše sa načinom na koji se vesti dele na stranicama te mreže, a isprobavanje novog sistema trajaće mesecima.
"Trenutno testiramo takav sistem da korisnici imaju jedan prostor posvećen njihovim prijateljima i porodici, a drugi, odvojeni prostor, nazvan Eksplor (Explore), sa objavama od drugih stranica“, naveo je Mr. Moseri iz Fejsbuka.
Cilj eksperimenta je, prema njegovim rečima, da se vidi da li ljudima više odgovara da imaju odvojene prostore za lične i javne sadržaje.
"To znači da ćete od sada kada se ulogujete na svoju Facebook stranicu imati dve liste, jednu u kojoj ćete videti samo postove prijatelja i drugu u kojoj ćete moći da listate sve ostale stranice koje pratite."
Isto uputstvo važi i za računare i za mobilne telefone. Ukoliko ne pronadjete ikonu za Explore feed ( raketicu), ažurirajte aplikaciju Facebook na svom telefonu.
Važno nam je da ostanete uz nas i pratite vesti o sportu koji volite!
Facebook ostaje naše sredstvo komunikacije sa publikom koja voli kik boks.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign