The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Podeljene plakete za doprinos razvoju Kik boksa u Srbiji u 2017. godini

 

1

Kraj godine je uvek dobra prilika da se sumiraju uradjeni poslovi, definišu ciljevi za budućnost i da se istaknu pojedinci koji su svojim radom dali doprinos boljem kvalitetu i dobrim rezultatima.


Tako je i Kik boks savez Srbije upriličio Konferenciju gde se predsednik Saveza Dr.Borislav Pelević posebno zahvalio na saradnji sa sportskim funkcionerima kao i predstavnicima "sedme sile"- medijima, koji su pratili rad Saveza u prošloj godini.

2                7


Tako su zahvalnice-plakete u jubilarnoj 2017.toj godini kada svetska WAKO federacija slavi 40 godina postojanja, plakete dobili:


Aleksandar Šoštar, odlazeći predsednik Sportskog Saveza Srbije, Velizar Đerić, dugogodišnji funkcioner Kik boks saveza, počasni predsednik KBSS Dragan Marković Palma, Sportski žurnal i novinar zadužen za kik boks Dušan Vasiljević, Radio Televizija Srbije i novinar Dušan Albijanić, Sportnetwork i novinar Radovan Maksimović, televizija "PalmaPlus" Valentina Tomašević i urednik Stevo Grkinić, urednik portala U klinču Željko Čačija, urednik društvenih mreža Kik boks saveza Srbije Marijana Pelević, Večernje novosti sportska redakcija, ali i članovi stručnog štaba reprezentacije: selektor Neven Dondur, trener Srđan Radulović (za doprinos i u medijskom predstavljanju Saveza jer je sa svih takmičenja uspevao da odmah po dobijenom rezultatu javi medijima u Srbiji uspeh naših takmičara) i trener Miloš Milutinov. Plaketu je dobio i generalni sekretar Kik boks saveza Petar Petrović.

 

4 9 10

Predsednik se u uvodnom govoru osvrnuo na godinu za nama koja je nesumnjivo najuspešnija godina po rezultatima koje su takmičari ostvarili od kako postoji kik boks u Srbiji. Ukupno je osvojeno 93 medalje na internacionalnim takmičenjima, od kojih je 40 zlatnih, 27 srebrnih i 26 bronzanih.

11  12   13

Reprezentacija je učestvovala na tri najveća Svetska kupa, na Balkanskom prvenstvu, na Prvenstvu Evrope za kadete i juniore kao i na prvenstvu sveta za seniore, ali i na najznačajnijem događaju ove godine: Svetskom kupu, gde je učestvovalo šest predstavnika Srbije i gde je osvojeno dve zlatne i dve srebrne medalje i naš takmičar Slobodan Mijajlović proglašen za sportistu Svetskih igara.

17  19  23

Posebno je naglašeno da je Stručni štab Kik boks saveza ostvario nikad bolju međusobnu saradnju, što je u svom govoru posle prijema plakete Aleksandar Šoštar izdvojio kao možda i najznačajniji faktor briljantnog uspeha naših takmičara.

Kik boks savez Srbije je posle svečanog dela sednice održao i sastanak Upravnog odbora gde su se razmatrala pitanja od važnosti za narednu godinu.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign