The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Srpski stručnjaci cenjeni u svetu

56654
 
Nacionalni zimski kamp Kik boks saveza Finske održan je od 16. do 18.-og februara u Espou, na finskom koledžu za borilačke veštine. Kampom je rukovodio Miodrag Jotić iz Srbije.
Razvoj je sastavni deo svakog sporta. Kik boks kao sport se razvija na svim poljima, a metodologija, teorija rada i taktika borenja se uveliko unapređuju i menjaju i nalaze svoje mesto u realnom treningu.
Iako je 2016.-te godine Miodrag Jotić već vodio seminar u Finskoj, Helsinkiju, finski kik boks savez je ponovo pozvao našeg stručnjaka da vodi tehničko-taktički K-1 seminar.
Prvi trening u kampu bio je čisto tehnički - obuka bez opreme i štitnika. Uvod u način, metod obuke za pravilan položaj tela, ruku i nogu prilikom blokada i udaraca. Drugi trening je povezao naučeno sa realnom borbom, uz nošenje zaštitne opreme. Akcenat kampa je bio na borbi, sa posebnim akcentom na kontranapade). Prikazano je nekoliko tipova načina udaraca kolenom, sa različitim položajima zgloba kolena., prilikom udara.
Postepeno, uz napade, odbranu, kombinovane udarce, kao i neposredne kontraudarce, fokus Kampa je prebačen na borilačku taktiku.
Takođe, održana su i teorijska predavanja o kikboksu. Prvi dan "Kik boks - teorija sporta" i "K-1 istorija", a drugi dan: "Trener - izazov kik boksa" i "Borba taktika".
Kamp je imao oko 70 učesnika iz 13 različitih klubova. Svi učesnici, organizatori i posmatrači Kampa su bili zadovoljni prikazanim.
Od pre dve godine, Miodrag Jotić je sve aktivniji u promociji sporta kik boksa uz održavanje sportskih kampova i predavanja po Evropi i svetu. U 2018 godine , posle Finske , dogovoreni su kampovi u Sloveniji, Bugarskoj, Alžiru, Norveškoj...

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign