The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Uspešno završen Srbija Open Kup

DSC06937resize

 

Uspešno je završen Srbija Open evropski kikboks kup.

Učešće 257 takmičara iz 69 klubova još jednom je potvrdilo da interesovanja za ovaj kup ima i da su se u Beogradu okupili najbolji takmičari u ringovnoj K-1 disciplini. Takmičenje je bilo organizovano i u disciplini na tatamiju, Kick light.

Na Kupu je bio korišćen elektronski sistem bodovanja Sportdata, koji je pojednostavio, ubrzao i transparentno prikazao kvalitet bodovanja. U svakom trenutku publika je mogla da ima uvid u stanje na bodovnim sudijskim listama na ekranima postavljenim pored ringa.

DSC06770resize       DSC06884resize

 

Finalne borbe izdvojene u večernjem delu programa su pokazale svu lepotu ovog sporta. Publika je mogla da uživa u 13 borbi, medju kojima su se našla imena svetskih prvaka kao i učesnika Svetskih igara.

Od svih zemalja učesnica, Srbija je na prvom mestu sa osvojenim 44 zlata, 52 srebra i 64 bronze. Zemlja domaćin se od ostalih zemalja učesnica izdvojila masovnošću prijavljenih domaćih takmičara (160) te je tako u konačnom poretku daleko odskočila od ostalih osvajača medalja.

DSC06845resize    DSC06968resize

 

Druga po uspešnosti je Bosna i Hercegovina (zlata 6, srebra 5, bronze 4) a treća Slovačka ( zlata 6, srebra 4, bronze 3).

Sve rezultate možete pronaći na https://www.sportdata.org/kickboxing/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=473#a_eventhead

kao i klikom na sektore: Draws, Results i Medals statistics.

 

 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign