The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

POČELE PRIPREME JUNIORA ZA SVETSKO PRVENSTVO

IMG 20180829 WA00221

Uz saradnju i pomoć Ministarstva omladine i sporta Srbije, Kik boks savez Srbije organizuje pripreme juniorske reprezentacije u Sportskom centru Karataš na Dunavu. 

Radi se o širem spisku reprezentacije, a okupljeni su najperspektivniji mladi momci i devojke koji će na ovom kampu doterati svoju formu i izboriti se za mesto u reprezentaciji koja se sprema na put ka Italiji, čuvenom letovalištu Lido Di Jesolo, gde će se od 15-22 septembra 2018. održati WAKO Svetsko prvenstvo za kadete i juniore, u svim disciplinama.

Naši momci i devojke će tradicionalno nastupiti u najtvrđim ringovnim disciplinama: Low kick i K-1 Rules, gde i dominiraju svetskim ringom. Podsećanja radi, pomenućemo uspeh naših juniora na poslednjem svetskom prvenstvu održanom u Dablinu 2016-te, gde je od ukupno 10 takmičara i takmičarki koji su se našli na putu ka Irskoj, njih troje osvojilo zlatne, četvoro srebrne i dvoje bronzane medalje. Procenat uspešnosti 90%! Ako se doda da su juniorska prvenstva i najmasovnija prvenstva sa učešćem i preko 1800 takmičara, ne može se osporiti da je uspeh time i značajniji.

Sa takmičarima se na pripremama u kampu nalazi i pet iskusnih trenera i selektor: Dondur Neven, Srđan Radulović, Miloš Milutinov, Dušan Kilibarda, Dejan Pavić, a od ove godine se stručnom štabu pridružio i nekadašnji šampion a sada trener Aleksandar Topić.

Sportski kamp Karataš Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, koji se nalazi u opštini Kladovo, na samom ulazu u Đerdapsku klisuru, već skoro pet decenija poznata je destinacija specijalizovana za sportske pripreme i zadovoljava dobre standarde smeštaja i ishrane.

Pripreme su počele 28.8. i trajaće do 9. septembra, posle čega sledi par dana odmora pa ukrcavanje u autobus i put ka severnoj Venecijanskoj regiji Italije.

Iako su takmičari srednjoškolskog uzrasta i prvi školski dani će proći bez njih, nadamo se da će mnogi od njih u novu školsku godinu zakoračiti i kao šampioni.

Spisak učesnika kampa pročitajte OVDE:

Spisak učesnika kampa Karataš 2018

 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign