The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

PRIPREME SENIORA ZA PRVENSTVO EVROPE

                               

5 RESIZE1

 

Pripreme seniorske reprezentacije Srbije za predstojeće evropsko prvenstvo uveliko traju. Ove godine se kik boks ekspedicija uputila na Vlasinsko jezero. Posle dugog niza godina priprema na planini Tari, bilo je vreme za promenu. Uslovi u hotelu i sportskoj hali su zadovoljavajući i novo okruženje je dalo i novi podsticaj za rad.

Za izvođenje priprema je zaduženo pet trenera: Srđan Radulović, Dušan Kilibarda, Dejan Pavić, Miloš Milutinov, Aleksandar Topić i selektor Neven Dondur. Kapiten reprezentacije Stošić Nikola je zadovoljan uslovima rada, raspoloženjem u ekipi kao i adrenalinom koji pršti na treninzima. Na pripremama je 23 reprezentativaca, 12 momaka i 11 devojaka.

1 RESIZE     3 RESIZE

Ove godine se evropsko prvenstvo održava u Bratislavi, Slovačka, od 13-21. oktobra 2018. Discipline na ovom takmičenju su K-1, Low kick i Kick light. Drugi deo prvenstva da preostalim tatami disciplinima i disciplinom Full contact će biti održan u Sloveniji, Maribor. Od 2020. WAKO organizacija će imati združeno prvenstvo sa svih sedam disciplina kik boksa na jednom mestu.

Ovogodišnji šampionat Evrope će biti održan u sportskoj hali HANT, gde je 2012-te bilo održano juniorsko prvenstvo sveta u kik boksu. Akreditacija i smeštaj ekipa je planiran za 13. i 14. oktobar, 15. je rezervisan za seminare, sastanke WAKO komiteta i žreb, da bi 16-tog počelo takmičenje.

Datum i vreme polaska srpske reprezentacije u Bratislavu biće objavljen naknadno.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign