The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Prvenstvo Evrope 2018 u Bratislavi

DSC08064FB

                      Deo srpske reprezentacije sa trenerima pred put u Slovačku

 

Srpska seniorska reprezentacija je spremna za prvenstvo Evrope 2018. Ovogodišnji šampionat će se održati u Slovačkoj, u Bratislavi od 13-21. oktobra. Očekuje se učešće maksimalnog broja zemalja što ovo prvenstvo čini i najkonkurentnijim takmičenjem u kik boksu.

Takmičenje će biti održano u tri discipline: Low kick, Kick light i K.1 Rules.

Posle završenih dvonedeljnih priprema na Vlasinskom jezeru pod vođstvom kompletnog stručnog štaba: selektor Dondur Neven, treneri: Srđan Radulović, Dušan Kilibarda, Dejan Pavić, Miloš Milutinov i Aleksandar Topić, srpski kik boks tim je u istom sastavu pošao na put ka Slovačkoj  13-tog oktobra uveče. Kapiten tima Nikola Stošić je zadovoljan stanjem u ekipi, ali će u ringu nedostajati takmičarka Dijana Dabetić koja ove godine ne nastupa zbog povrede.

Predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić je zadovoljan obavljenim pripremama i nada se uspešnom rezultatu. On je u Bratislavu stigao pre tima dva dana ranije, zbog obaveza koje ima u Organizacionom komitetu federacije WAKO, ali će se  za vreme takmičenja pridružiti srpskoj reprezentaciji. Brojčano stanje ekspedicije će uvećati i dva potpredsednika KBSS Dejan Milosavljević i Božidar Đermanović koji takođe dolaze u Bratislavu. Generalni sekretar KBSS Petar Petrović je kao vođa puta zadužen za svu logistiku tima.

 

 

 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign