The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

ŠAMPIONI PREDSTAVLJENI MEDIJIMA

3FB

Konferencija za medije Kik boks saveza Srbije povodom uspeha na Evropskom prvenstvu (13-21.10 2018 u Bratislavi, Slovačka)

Predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić je čestitao osvajačima medalja naglasivši da smo u konkurenciji od 494 takmičara iz 35 zemalja Evrope, kao tim zadržali visoko drugo mesto u ukupnom plasmanu, prva je Rusija.

Naša selekcija je brojala 23 takmičara, svojim kvalitetom je izborila visoko drugo mesto u Evropi, osvojivši 16 medalja: 6 zlatnih, tri srebrne i sedam bronzanih.

Razlog više za ponos je to što je naš takmičar, Aleksandar Konovalov proglašen za najboljeg takmičara u Low kick-u u Evropi, i tako se pridružio juniorki Staši Veić koja je na nedavno završenom svetskom prvenstvu za juniore takodje ponela ovu laskavu i vrednu titulu.

Kapiten tima Nikola Stošić, takodje osvajač zlatne medalje u disciplini Low kick istakao je da je više nego ikada pre u našem timu vladala sloga, solidarnost i podrška.

2FB      1FB

Selektor Neven Dondur se zahvalio takmičarima na vanrednom trudu i radu koji su uložili ne samo na pripremama nego i cele godine trenirajući u svojim matičnim klubovima, podsetivši da su klubovi nosioci i najvećih zasluga za kvalitet koji se ostvario na prvenstvu.

Potpredsednik KBSS Dejan Milosavljević, i sam nekadašnji šampion, nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da na prvenstvu nijedan od naših takmičara nije doživeo nokaut, a mečeve koje su u borbi za medalju pojedinci izgubili, bilo je to sa minimalnom bodovnom razlikom, što sve govori da je nivo kvaliteta kik boksa koji je prikazan na prvenstvu veoma visok.

Predsednik Saveza je iskoristio priliku da se zahvali Ministarstvu omladine i sporta na podršci i najavio da će Savez u narednim mesecima obnoviti turnir "Zlatni kik bokser" , koji je u ranijim decenijama bio jedan od najprestižnijih turnira kik boksa u svetu.

Od turnira koji su preostali do kraja godine ostaje organizacija turnira "Trofej Beograda", koju od 3-4.11.organizuje Kik boks savez Beograda u saradnji sa Kik boks savezom Srbije, kao i turnir "Balkans best fighters" koji će biti održan od 30.11.-2.12. u Nišu.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign