The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Kik boks savez Srbije na Sajmu sporta

SDSC08223R

 

Sajam sporta je i ove godine okupio Ministarstvo omladine i sporta Srbije, olimpijske i neolimpijske sportske saveze, sportske Univerzitete i Visoko-školske ustanove, Ministarstvo odbrane, Pokrajinski zavod za sport, Zavod za sport i medicinu sporta, Antidoping agenciju Srbije, Univerzitetski sportski savez, saveze za rekreativni sport, sportiste, sportske radnike i ljubitelje sporta pod krov Beogradskog sajma a sve u svrhu promocije sporta, rekreacije kao i zdravog života.

Kik boks savez je na svom štandu bio domaćin svim ljubiteljima ovog sporta a razlog više za posetu je bilo prisustvo naših najboljih takmičara, svetskih i evropskih šampiona.

DSC08245R

Prvog dana održana su predavanja i seminari za sportiste i sportske radnike, kao i predavanje Anti-doping agencije Srbije, uz demonstracije sportova koje su se odvijale u svim krajevima hale.

U toku drugog dana predviđena je demonstracija kik boksa.

Sajam sporta je izuzetno dobra prilika da se svi sportisti i sportski radnici upoznaju sa aktuelnim dešavanjima iz oblasti anti-dopinga, pravne regulative, zdravstvene regulative i naučnih dostignuća iz oblasti sporta, a ljubitelji sporta upoznaju sa priznatim sportovima u Srbiji.

 

 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign