The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Pagonis od zlata

pagonis_varsava1Posle Miloša Anića, koji je najsjajnije odličje osvojio u petak, Nenad Pagonis je u disciplini K1 stil kategoriji do 91 kg osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Skoplju. U finalu Pagonis je bio bolji od Bahrudina Mahmića iz Bosne i Hercegovine i slavio 3:0.

 

 

 

Do trona Pagonis je zabeležio četiri trijumfa jednoglasnim odlukama sudija 3:0. U osmini finala savladao je Portugalca Luisa Moraisa, u četvrtini finala bio je bolji od Slovak Mihal Hromek, da bi u polufinalu eliminisao i sjajnog Rusa Vladimira Minejeva. Na kraju je u finalu pao i Mahmić.

- Definitivno najteže prvenstvo na kome sam učestvovao. Mnogo kvalitetnih boraca, svi su tehnički izuzetno napredovali i konkurencija je bila zaista oštra. Mislim da nikada nisam tehnički bolje radio nego na ovom Šampionatu. U ringu sam bio koncemtrisan, jak i hladanokrvan, a publika koja je pratila mečeve to je nagrađivala aplauzima. Moram reći da mi je drago zbog toga jer sam imao utisak da radim pred domaćom publikom. Od starta Šampionata sam išao na zlato. Portugalac Morais je bio jak, tehnički potkovan, ali sam nametnuo svoj ritam i praktično ga onemogućio da mi priđe od ručnih i nožnih serija. Slovak Hromek, evropski prvak u kategoriji do 86 kg iz Azerbejdžana prošle godine je izuzetno jak i spreman momak, ali nije uspeo da parira. Rus Minejev je bio ubedljivo najteži rival, ali je i on položio oružje. Na kraju Mahmića sam savladao lako i ubedljivo – rekao je posle meča i osvojenog zlata Nenad Pagonis.

Srbija je poslednjeg takmičarskog dana imala još četiri finala, ali na žalost naši borci nisu uspeli da zabeleže pobede. Sjajni Aleksandar Topić (lou kik do 71 kg) i LJubo Jalovi (K1 stil do 75 kg) koji su takmičenje počeli od šesnaestine finala u odlučujućim mečevima za zlato su poklekli. Topić je pretrpeo poraz od Rusa Mojseva, dok je Jalovog zaustavio Hrvat Zaman. NJihova srebra zaista sijaju kao zlata.

pagonis22

Iskusni Dragan Gagi Jovanović (lou kik +91 kg) na poene je izgubio od odličnog Hrvata Beloševića, baš kao i Stevan Živković (lou kik do 75 kg) od Rusa Kalijeva.

U konačnom skoru Srbija je osvojila 16 odličja: dva zlata, pet srebra i devet bronzi čime je zadržala mesto u samom svetskom vrhu.

Finala lou kik do 71 kg: Aleksandar Topić – Anatolij Mojsev (Rusija) 0:3. Do 75 kg: Stevan Živković – Kasan Kalijev (Rusija) 0:3. +91 kg: Dino Belošević (Hrvatska) – Dragan Jovanović 3:0.

K1 stil do 75 kg: Viktor Zaman (Hrvatska) – LJubo Jalovi 3:0. Do 91 kg: Bahrudin Mahmić (Bosna i Hercegovina) – Nenad Pagonis 0:3.

 

 

Sve srpske medalje


ZLATA: Miloš Anić i Nenad Pagonis.

SREBRA: Eva Halaši, Aleksandra Topić, LJubo Jalovi, Stevan Živković i Dragan Jovanović.

BRONZE: Jovana Krstić, Sanja Sučević, Danijel Bogdanović, Boban Marinković, Milan Savić, Aleksandar Gogić, Darko Milošević, Viktor Šubić i Jovan Kaluđerović.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign