The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

K-1 SERBIA OPEN - konferencija za novinare

so2011-pressk2U dvorani „Pionir” 5. i 6. marta održaće se Svetski kup u K-1 „Srbija open“. Pokrovitelj turnira su Ministarstvo omladine i sporta, Gradski sekretarijat za sporta, organizator je Kik boks savez Srbije. Medijski sponzor je Radio Televizija Srbije.
„Srbija open“ je izrastao u Svetski kup VAKO Federacije u disciplini K-1. Uz najbolje borce Srbije očekujemo i takmičare iz 20 zemalja čije su Federacije izrazile interesovanje za dolazak u Beograd.  Taj podatak ne treba da čudi jer će ovo biti odlična prilika da provere formu takmičara na početku sezone koju će zatvoriti Šampionat sveta u Makedoniji u novembru – bio je prvi komentar Borislava Pelevića, predsednika Kik boks saveza Srbije.

 

Prvi čovek srpskog kik boksa osvrnuo se potom na tehničke detalje takmičenja:

- Tur­nir se održava u po­je­di­nač­noj kon­ku­ren­ci­ji za mu­škar­ce i že­ne. Pobednicima po kategorijama pripašće peha­ri i nov­ča­ne na­gra­de. Eliminacije će biti održane u subotu od 10 do 16 časova. Polufinala su na programu u nedelju od 10, dok su finala planirana od 17 časova

Borislav Pelević, predsednik Kik boks saveza Srbije i Srđan Bugarčić, generalni sekretar Borislav Pelević, predsednik Kik boks saveza Srbije i Srđan Bugarčić, generalni sekretar

 

Novina ovogodišnjeg „Srbija opena“ je Svetski VAKO Pro Gran pri. Reč je o novom takmičenju VAKO Federacije, a u prvom meču selekciji Srbije rival će biti Grčka.

- U ovoj prvoj sezoni Svetskog VAKO Gran prija učestvuje osam reprezentacija koje su to pravo ostvarile na osnovu rezultata u minuloj sezoni. Za nosioce su postavljene selekcije Rusije i Srbije koje su već godinama u vrhu kada je kik boks u pitanju. Voljom žreba u četvrtfinalu rival Srbije je Grčka. Svaka selekcija broji pet članova koji se nadmeću u pet različitih težinskih kategorija, a u timu Srbije biće oni najbolji koje trenutno imamo. U našoj reprezentaciji su Miloš Anić, aktuelni šampion Evrope iz Azerbejdžana, Nenad Pagonis, aktuelni svetski prvak iz Filaha, Stevan Živković i Uroš Bogojević, srebrni sa Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu, kao i Aleksandar Topić, standardni reprezentativac naše zemlje. Njihovi protivnici su odlični takmičari Grčke i ne treba sumnjati da ćemo gledati kvalitetne mečeve – zaključio je Pelević.

U okviru Svetskog VAKO Gran prija borci će se nadmetati u pet kategorija: do 60 kg, do 66,8 kg, do 75 kg, do 81,4 kg i do 94,1 kg. Medijski pokrovitelj je RTS, a  snimak duela Srbije i Grčke biće emitovan i na kanalu „EUROSPORT”.

Svetski Vako Gran pri

Parovi, do 60kg: Miloš Anić – Nikos Ksisen. Do 66,8kg: Aleksandar Topić – Aleksis Siros. Do 75kg: Stevan Živković – Nikos Papadimitru. Do 81,4kg: Uroš Bogojević – Aleksandros Nikoladis. Do 94kg: Nenad Pagosni – Tanasis Mikaludis.
Više informacija u posebnom članku

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign