The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

SVETSKI WAKO PRO GRAN PRI SRBIJA - GRČKA - Miloš Anić cilja pobedu

milos-anic

Svetski WAKO Pro Gran pri premijeru će imatu 5. marta u hali „Pionir“ u Beogradu od 20 časova. U prvom četvrtfinalnom meču novog takmičenja pod okriljem Svetske WAKO federacije Srbija će ugostiti Grčku. Duel dve selekcije biće okršaj petorice boraca u pet težinskih kategorija.

Prvi meč u kategoriji do 60kg, radiće Miloš Anić. Rival će mu biti Nikos Kisen.

Višestruki prvak države, aktuelni amaterski prvak Evrope iz Azerbejdžana, i profesionalni prvak sveta, Anić trenutno je na pripremama na Kopaoniku.

 

- Ovde smo od nedelje i plan je da pripreme potraju sedam dana. Smešteni smo u hotelu „Grand“ u kome imamo odlične uslove. Treniramo tri puta dnevno, kombinujemo teretanu, bazen i rad u sali: džakove i sparing. Za sada sve teče po planu – bio je prvi komentar Miloša Anića.

Kakve su informacije o rivalu iz Grčke?

- Odgledao sam jedan njegov meč na „Jutjubu“. Dosta je niži od mene, nabijen je. Dobro radi ruke, noge deluju jake, ali u tom meču je već posle dva-tri lou kika počeo da kleca.

Kakva su očekivanja?

- Spremam se za pobedu. Iskustva imam, kvalitet takođe. Rival zaslužuje respekt, uz to, ovo je sport u kome jedan potez može da reši meč. Verujem u sebe i siguran sam da neće biti nikakvih iznenađenja.

Takmičenje u „Pioniru“ je prilika da se u Beogradu ponovo gledaju kvalitetni mečevi. Miloš Anić ističe:

- Smatram da je odlična stvar što smo dobili kvalitetan međunarodni turnir koji je prilika kako nama iskusnim borcima, tako i mladim snagama da se okušaju u jakoj konkurenciji. Svetski WAKO PRO Gran pri je još jedno izuzetno takmičenje. Ideja postoji već dugo, a meni je drago što je konačno zaživelo i što sve kreće od Beograda. Verujem da će svi koji dođu u Pionir u subotu 5. marta imati prilike da prate vrhunske mečeve i da uživaju u pravom spektkalu – zaključio je Miloš Anić.

Pogledajte parove svih mečeva u posebnom članku.

 

milos-anic

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign