The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

KIK BOKS SAVEZ PREDSTAVIO OSVAJAČE MEDALJA

2Povodom velikog uspeha juniorske reprezentacije u kik boksu na nedavno završenom Prvenstvu Evrope, na konferenciji za medije  predstavljeni su osvajači 8 zlatnih, 1 srebrne i 6 bronzanih medalja.
Predsednik Saveza Srđan Bugarčić i stručni štab na čelu sa selektorom Božidarom Đermanovićem nije krio radost i zadovoljstvo postignutim uspehom.
3
Kako je naglasio Srdjan Bugarčić, od 25 članova reprezentacije koliko je brojao tim, njih 15 se vratilo sa medaljama što čini da je Srbija po uspešnosti druga u Evropi, odmah iza Rusije.
Statistički gledano, kada se uporedi brojnost ruskog tima koji je na ovaj šampionat izveo ukupno 216 takmičara i naših 25 momaka i devojaka koji su izborili ukupno 9 finala, je odličan rezultat.
Inače, ukupan broj kadeta i juniora koji su učestvovali je 1991 iz 39 zemalja Evrope. Takmičenje se odvijalo šest dana na osam tatami borilišta i tri ringa, a u svih sedam kik boks disciplina.
Naš tim je imao prijavljene takmičare u ringovnim disciplinama Lou kik i K-1 i dvoje u tatami disciplini Kik lajt.
Selektor Božidar Đermanović je istakao da je brojnost ukupno prijavljenih u kategorijama učinio je da su naši zlatni momci i devojke imali i do 4 meča u pohodu na vrh Evrope, ali da su pokazali izuzetnu zrelost na borilištu, posvećenost rezultatu kao i disciplinu u vremenu van takmičenja.
Trener Aleksandar Topić koji je u stručnom štabu zadužen za mlađe uzrasne kategorije istakao je da je strategija stručnog štaba bila da se ne ide na brojnost reprezentacije već da se na prvenstvo izvedu samo oni koji su dovoljno spremni da i naprave neki rezultat, kako bi se održao kvalitet našeg tima. Istakao je da nam je još jedna sigurna zlatna medalja ostala u Beogradu jer je svetska i evropska šampionka Staša Veić zbog povrede skinuta sa spiska putnika. Ona sledeće godine prelazi u seniorski uzrast tako da će svoju šansu sačekati na narednom seniorskom prvenstvu.
 
1 4
 
Predsednik Saveza je iskoristio priliku da se zahvali Ministarstvu omladine i sporta na podršci u realizaciji ovog uspeha. Naglasio je da je, posle tesnog konkursa u svetskoj federaciji, Srbija i Beograd dobili organizaciju prvenstva sveta za kadete i juniore 2020. To će biti ogroman organizacijski poduhvat gde se očekuje više od 3500 učesnika.Pripreme za ovo prvenstvo su uveliko u toku, a pokrovitelj je Ministarstvo omladine i sporta Srbije.
 
Osvajači medalja:
Zlatne medalje:
1. Sara Miljković, K-1 +70kg
2. Natalija Savić, Low kick +60kg
3. Jovan Nikolić, K-1 -71kg
4. Ognjen Mitrović, Low kick -54kg
5. Nađa Milijančević, Low kick -65kg
6. Aleksa Guša, K-1 -67kg
7. Uroš Šmigić, K-1 -91kg
8. Pavlović Vladimir, Lou kik -75kg
Srebrna medalja:
1. Nemanja Knežić, K-1 -81kg
Bronzane medalje:
1. Bogdan Drašković, K-1 -60kg
2. Zorana Nikolić, Lou kik -48kg
3. Saša Nikolić, K-1 +91kg
4. Elena Zorić, Lou kik -56kg
5. Luka Đorđević, Lou kik -71kg
6. Strahinja Đilasović, Kik lajt -52kg.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign