The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

OSVAJANJE SVETA U SARAJEVU

 

Srpski kik boks tim sa stručnim štabomSrpska seniorska kik boks reprezentacija je spremna za put na Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Sarajevu od 20-26.10.2019.

Pripreme za nastup na ovom prvenstvu su održane u sportskom centru “Kovilovo resort”, u odličnoj atmosferi i još boljim uslovima. Zacrtani plan petnaestodnevnih priprema je u potpunosti ispunjen na veliko zadovoljstvo stručnog štaba i samih takmičara. Stručni štab u novom sastavu, na čelu sa selektorom Božidarom Đermanovićem uveo je dosta inovacija u trenažni proces i čini se da je to upravo ono što je našim najboljim seniorima i bilo neophodno.

za sajt 1  za sajt 2

Zdravstveni karton je pozitivan, bez povreda i sve to daje dobar vetar u leđa našim takmičarima da u Sarajevu nastupe spremni za najviša dostignuća.

Konkurencija u Sarajevu će biti paklena, do sada je prijavljeno preko 800 najboljih seniora sveta. Nisu samo brojke on o što čini ovo prvenstvo verovatno najkvalitetnijim do sada, već su i imena prijavljenih takmičara za poštovanje. Prijavljen je veliki broj svetski poznatih boraca koji su se već dokazali u vodećim profesionalnim organizacija kao što su Glory, Enfusion, W5, KOK i druge. Jedno od poznatih imena jei Zeus Frejzer, 218 cm visoki borac, inače sin legendarnog boksera Džoa Frejzera, koji će braniti boje USA tima u disciplini K1 rules. Australijski tim je pre deset dana doputovao u Sloveniju, gde održavaju pripreme. Rusi su se, kao i uvek do sada, zatvorili u svoje sportske hale gde vredno treniraju skoro mesec dana pre prvenstva. Brazil dolazi sa potpuno podmlađenim timom, u čijim redovima ima takmičara sa velikim profesionalnim iskustvom.

Atmosfera u srpskom timu je, po rečima kapitena i svetskog profesionalnog prvaka Nikole Stošića, fantastična. Momci i devojke jedva čekaju da udju u ring. Od šireg sastava reprezentacije koja je bila na pripremama, odabran je tim od 21 takmičara koji moći da napravi rezultat u Sarajevu. Sa timom putuju i Generalni sekretar Petar Petrović, selektor Božidar Đermanović kao i treneri: Dejan Pavić, Miloš Milutinov, Srdjan Matić i Aleksandar Topić. U Sarajevu će biti i predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić, koji će zbog obaveza u svetskoj federaciji i Organizacionom komitetu, otputovati nešto ranije.

Organizacijski, ovo prvenstvo mora da odgovori visokim zahtevima koji su postavljeni zbog najavljene posete predstavnika Međunarodnog Olimpijskog Komiteta koji dolaze u superviziju kik boks sporta koji se od prošle godine pod olimpijskim okriljem.

Spisak reprezentacije Srbije:

 1. Nikola Stošić, kapiten, Lou kik -81kg
 2. Danijel Memedovski, Lou kik -60kg
 3. Marko Cvetanović, Lou kik -63,5kg
 4. Aleksandar Konovalov, Lou kik -67kg
 5. Miloš Keljanović, Lou kik -75kg
 6. Ljubo Jalovi, Lou kik -86kg
 7. Bojan Džepina, Lou kik -91kg
 8. Nikola Filipović, Lou kik +91kg
 9. Slobodan Mijajlović, K1 -71kg
 10. Nikola Todorović, K1 -75kg
 11. Aleksandar Menković, K1 -81kg
 12. Jovan Stevanović, Kick Light -69kg
 13. Saida Bukvić, Lou Kik -52kg
 14. Ajla Lukač, Lou kik -56kg
 15. Valentina Keri, Lou kik -60kg
 16. Staša Veić, K1 -52kg
 17. Milana Bjelogrlić, K1 -60kg
 18. Teodora Manić, K1 -65kg
 19. Aleksandra Krstić, K1 -70kg

Polazak sa Sarajevo je zakazan za nedelju u 8:00.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign