The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

U poseti specijalnoj brigadi Vojske Srbije

                             2v
Kik boks savez Srbije je danas bio u poseti Specijalnoj brigadi vojske Srbije u kasarni “Rastko Nemanjić” u Pančevu gde je prisustvovao tradicionalnom Svetosavskom turniru u borilačkim veštinama.
Pored demonstracije nekoliko borilačkih sportova, publici i vojnicima su naši svetski prvaci i vice-prvaci uspešno predstavili kik boks. Demonstraciju tehnika su izveli Teodora Manić, Saška Krstić, Danijel Memedovski i Aleksandar Menković sa trenerima Dejanom Pavićem i Milošem Milutinovim.
5v      7v
Medju visokim zvanicama iz Vojske i srpskog sporta bili su i predstavnici Kik boks saveza: predsednik Srdjan Bugarčić, generalni sekretar Petar Petrović i selektor Božidar Đermanović.
Komandant Specijalne brigade Vojske Srbije brigadni general i profesor Dr. Miroslav Talijan je inspirativnim pozdravnim govorom otvorio turnir i uručio plaketu Srdjanu Bugarčiću i zahvalnicu Petru Petroviću za ostvarenu saradnju.
12v   11
Posle svečanog dela održano je i vojno prvenstvo u kik boksu, koje su arbitražno ispratile sudije Kik boks saveza Srbije.
Saradnja Kik boks saveza Srbije i specijalne brigade Vojske Srbije je otpočela prošle godine i sada već imamo dugoročne planove o zajedničkim aktivnostima.

Održana Skupština Kik boks saveza Beograda

17Redovna godišnja Skupština Kik boks saveza Beograda održana je u subotu 25.januara u hali "Pinki" u Zermunu. Prisustvovalo je 19 klubova (i jedan pidruženi bez prava glasa) od 28 redovnih članova Saveza.

Dnevni red je sadržao 14 tačaka i raspravljalo se o godišnjem radu beogradskog Saveza. Usvojen je izveštaj o radu  i finansijski izveštaj za 2019. godinu kao i plan i program rada u 2020. godini.

 1        16

Izabran je Nadzorni odbor Saveza i čine ga Kristijan Pavlović, Velibor Miletić i Sava Mirčić.

Za tehničkog sekretara Saveza izabrana je Katarina Stamatović, a Bojan Milosavljević ostaje na dužnosti generalnog sekretara.

Ovom prilikom su dodeljena i priznanja najboljima u svojim takmičarskim kategorijama. Na osnovu ostvarenih rezultata na prvenstvima Beograda, urađen je i plasman klubova za 2019. godinu i prema tome proglašeni i nagrađeni najbolji takmičari i klubovi:

- Prvoplasirani klub KBK "Pobednik"

- Najbolji pionir Jovan Tišma, KBK Batajnica

- Najbolji kadet Stefan Jovanović, KBK Batajnica

- Najbolji junior Nevena Stefanović, KBK "Ful kontakt Beograd"

- Najbolji senior Nataša Marić, KBK "Pobednik"

- Najbolji trener Marko Simić, KBK "Pobednik"

Posebna priznanja za ostvarene visoke rezultate u 2019. godini dodeljena su:

- Staši Veić, KBK "Crvena Zvezda"

- Nikoli Filipoviću, KBK "Topić tim"

- Milani Bjelogrlić, KBK "Novi Beograd"

- Bojanu Džepini, KBK "Batajnica"

- Teodori Manić, proglašenoj najboljoj sportiskinji Beograda u neolimpijskim sportovima

- Srđanu Matiću, za uspehe KBK "Batajnica".

Plaketu je dobio i predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić za doprinos razvoju kik boksa u Srbiji u 2019. godini. Plaketu je u ime predsednika primio generalni sekretar Kik boks saveza Srbije Petar Petrović, koji je i prisustvovao Skupštini.

 

 

 

 

POZIV VOLONTERIMA

postrBeograd će biti domaćin Evropskih univerzitetskih sportskih igara koje će biti održane od 9-26. jula 2020.

Posle veoma uspešne organizacije Univerzijade 2009, sportska Evropa se ponovo okuplja u srpskoj prestonici da se u studentskim takmičenjima okuša u 21 sportu.

Jedan od sportova će biti i Kik boks i mi se već uveliko spremamo za izlazak na borilišta!

Takmičenje u kik boksu će biti održano od 12-26. jula 2020.

Iako je iza celog projekta stala Vlada Republike Srbije i Rektorat Beogradskog univerziteta, ceo događaj neće moći da se završi

BEZ ANGAŽOVANJA VELIKOG BROJA VOLONTERA.

Svako zainteresovan da bude volonter ima pravo da se prijavi, i u zavisnosti od ličnih afiniteta biće angažovan u IT sektoru, akreditacija sektoru, info desku, kao ataše timovima, u odeljenju za hotelski smeštaj i td.

PRIJAVE IDU DIREKTNO PREKO LINKA:

Volonteri EUG 2020

Ne samo da će mladima ovo iskustvo volontiranja na velikom sportskom događaju biti izvrsna prilika da kreiraju radne navike, upoznaju vršnjake iz cele Evrope ili možda počnu da razmišljaju o izboru profesije koj će biti vezana za sport, već će ovo biti odlična prilika da dinamično provedu dve nedelje raspusta!

Volonterska pomoć će biti potrebna u sledećim sektorima:

  • Atašei
  • Sport i sportski objekti
  • Ceremonije i protokol
  • Transport i smeštaj
  • Akreditacioni centar
  • Press
  • Logistika
  • Informacioni centar
  • Univerzitetsko selo

Ove pete po redu Evropske univerzitetske igre 2020 Srbija organizuje u saradnji sa EUSA, krovnom organizacijom univerzitetskog sporta u Evropi. Očekuje se učešće preko 6000 studenata sportista sa više od 500 Univerziteta iz Evrope. Više informacija na:

EUG 2020 Sportovi

Prijavite se već sada!

Ukoliko niste iz Beograda i treba vam smeštaj da bi volontirali, požurite sa prijavom i rezervišite sebi sobu u Univerzitetskom selu!

 

Nova anti-doping WADA lista

thSvetska anti-doping agencija WADA je lansirala novu, dopunjenu listu zabranjenih supstanci i postupaka u sportu, koja je stupila na snagu 1. Januara 2020.

Ova lista je dostupna na veb sajtu Srpske anti-doping agencije ADAS i na ovom linku možete pročitati sažetak promena:

Nova lista zabranjenih supstanci

Kompletna lista se može naći na linku: Kompletna lista zabranjenih supstanci (eng)

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign