Saidi pojas Evrope

saida bukvic

U Novom Pazaru je održana profi revija u čijem sklopu su rađena i dva meča za evropske WAKO Pro titule. Pred oko 2.000 gledalaca Ajla Lukač i Saida Bukvić su se borile za profi pojaseve.

Finkinja Maria Singh bila je rivalka Saidi Bukvić u discipline low kick kategoriji do 52 kg. Prve tri runde su protekle u ispitivanju snaga u kome je Saida forsirala boks, a Maria je koristila niske nožne udarce. Početkom treće runde Saida je malo izmenila taktiku, povukla se na distancu i nastavila da prikuplja poene. Pokazalo se da je to bila odlična odluka jer su joj sudije, na kraju, pobede dale.

saida bukvic mecZoran Šimurina (Srbija) je bodovao 49:49, prednost Bukvić. Georgi Georgiev (Bugarska) 49:47 za Bukvić i Ilia Spasov (Bugarska) 50:48 za Bukvić koja je osvojila evropski profi pojas u discipline low kick, kategoriji do 52 kg.

novi pazar profiAjla Lukač se borila za profi pojas Evrope u discipline low kick do 54 kg, a rivalka joj je bila Italijanska Valentina Murgia.

Početak meča obeležile su dobre razmene, u prvoj rundi obe su bile na visokom nivou. U nastavku, međutim, u ringu je postojala samo Valentina Murgia koja je dominirala u svim aspektima meča. Na kraju sudije nisu imale dilemu: Zoran Šimurina (Srbija) je bodovao 49:47 za Murgiu. Georgi Georgiev (Bugarska) 49:47 za Murgiu i Ilia Spasov (Bugarska) 49:48 za Murgiu koja je osvojila evropski profi pojas u discipline low kick, kategoriji do 54 kg.

ajla lukac poraz

X