The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Finala u seriji

mini-uros_bogojevic1Jedna za drugom iz Ankare stižu sjajne vesti! Odrađeno je svih 12 mečeva i obezbeđeno je osam finala!

Prvi meč i prvo finale. Sanja Sučević je deklasirala domaću takmičarku Yeliz Koblay i na najlepši mogući način obezbedila meč za zlato. Slavila je nokautom. Rivalka u finalu biće joj, a ko drugi nego Ruskinja, Ksenia Kokorina koja je eliminisala Hrvaticu Isidoru Kovačević.

 

Miljan Vidović je nastavio u sjajnom ritmu započetom u meču osmine finala. U polufinalu je bio bolji od Belorusa Dzmitry Baranua 2:1. Protivnik u finalu mu je Turčin Ferhat Arslan.

I Uroš Bogojević pokazuje da ga promena kategorije, iz do 81 kg je prešao u do 86 kg, nije ni malo poremetila. U polufinalu je savladao Asima Selimovića iz Bosne i Hercegovine. Njegov rival za zlato biće Rus Suleyman Magomedov.

Eva Halaši je "svoju" Ruskinju eliminisala u polufinalu. Bila je uspešnija od Alifiye Ishtryakove i slavila 3:0.  Protivnica za zlato biće joj Poljakinja Kamila Balanda.

Nenad Pagonis je na putu da osvojio zlato i u disciplini lou kik do 91 kg. U polufinalu je lako 3:0 savladao Ukrajinca Edgara Sarkisiana. Protivnik za najsjajnije odličje biće mu odlični Splićanin Agron Preteni koji je eliminisao Rusa Alexeja Papina.

I Dragan Gagi Jovanović će se boriti za najsjajnije odličje. U polufinali je eliminisao Belorusa Yauhenia Makaraua 3:0. Poslednja prepreka do trona Gagiju će biti Rus Ragim Aliev koji je eliminisao Hrvata Dina Beloševića.

Plasman u finale obezbedio je i Boban Marinković. Pobedom protiv Emila Nurkovića (Crna Gora) Boban će imati prilike da se bori za zlato. Protivnik će mu biti Rus Sergek Oorzhak.

U finalu se našao i Stevan Živković koji je lako pobedio Sergeya Alekxandrova iz Bugarske. I njemu će rival u finalu biti Rus - Khasan Khaliev.

Miloš Anić je doživeo poraz. Takmičenje na Evropskom prvenstvu u Ankari završio je u polufinalu. Jedan od najtrofejnijih srpskih boraca moraće da se zadovolji bronzanim odličjem. Od njega je bio bolji Rus Zurab Faroyan. U polufinalu su zastali i Mirjana Vujić,  Vladimir Lekić i Aleksandar Topić.  Vujićevu je zaustavila Ukrajinka Nataliya Martiukhina, dok je Lekić poražen od Ukrajinca Yuria ZubchukaAleksandar Topić je poklekao pred Turčinom. Yahaya Alemsdag je slavio 3:0. Poput Anića i njih troje su morali da se ovoga puta zadovolje bronzom.

POLUFINALA

K1 do 56 kg: Sanja Sučević (SRB) – Yeliz Koblay (TUR) 3:0 (KO)

K1 do 75 kg: Miljan Vidovic (SRB) – Dzmitry Baranau (BLR) 2:1

K1 do 86 kg: Asim Selimović (BIH) – Uroš Bogojević (SRB) 0:3

K1 do 65 kg: Alfiya Ishtryakova (RUS) - Eva Halaši (SRB) 0:3

Lou kik do 60 kg: Zurav Faroyan (RUS) – Miloš Anić (SRB) 3:0

Lou kik do 91 kg: Nenad Pagonis (SRB) - Edgar Sarkisian (UKR) 3:0

Lou kik +91 kg: Dragan Jovanović (SRB) – Yauheni Makarau (BLR) 3:0

Lou kik do 57 kg: Emil Nurković (MNE) - Boban Marinković (SRB) 0:3

Lou kik do 86 kg: Yurii Zubchuk (UKR) - Vladimir Lekić (SRB) 3:0

Lou kik do 60 kg: Mirjana Vujić (SRB) - Nataliya Martiukhina (UKR) 0:3

Lou kik do 75 kg: Sergei Alekxandrov (BUL) – Stevan Živković (SRB) 0:3

Lou kik do 71 kg: Yahaya Alemdag (TUR) – Aleksandar Topić (SRB) 3:0

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign