The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

ČETIRI EVROPSKA ŠAMPIONA

pagonis-australijaSrbija je dobila svoje šampione Evrope na Prvenstvu održanom u „Arena sport hali“ u Ankari. Eva Halaši, Miljan Vidović, Nenad Pagonis i Dragan Gagi Jovanović su se popeli na tron Starog kontinenta!

Srebrnim medaljama okitili su se Sanja Sučević, Boban Marinković, Stevan Živković i Uroš Bogojević. Do bronzi su u Ankari stigli Mirjana Vujić, Miloš Anić, Aleksandar Topić i Vladimir Lekić. Srbija je bogatija za ukupno 12 odličja!

Prvu radost za našu zemlju priredila je Eva Halaši (K1 do 65 kg) još jednom potvrdivši visoku klasu. U meču protiv Poljakinje Kamile Balande Halaši nije dozvolila nikakva iznenađenja. Slavila je nokautom i Srbiji donela prvo zlato!

Miljan Vidović (K1 do 75 kg) pokazao je da je u sjajnoj formi. Startovao je od osmine finale, u prvom meču ekspresno nokautom izvojevao pobedu protiv Bugarina, potom eliminisao Francuza, da bi u polufinalu eliminisao i Belorusa. U finalu turčin Ferhat Arslan je morao da prizna da je Vidović bolji, a Miljan je oko vrata stavio zlato.

Nenad Pagonis (lou kik do 91 kg) ni  po promeni discipline, posle nekoliko godina takmičenja u K1 stilu vratio se u lou kik, nije dozvolio iznenađenja. U finalu se borio protiv odličnog Splićanina Agrona Pretenija, slavio sigurnu pobedu 3:0 i oko vrata stavio zlato.

Da je želeo lepši način da se oprosti od reprezentacije Dragan Gagi Jovanović (lou kik +91 kg) ne bi mogao da ga zamisli. U finalu poslednjeg Evropskog prvenstva Gagi je za zlato morao da pobedi Rusa. i uspeo je! Ragim Aliev je pognute glave napustio ring, a Gagi je bogatoj riznici dodao i evrospko zlato.

Sanja Sučević (K1 do 56 kg) za zlato se borila protiv Ruskinje Ksenie Kokorine. Posle još jedne odlične borbe, odluka sudija je bila 2:1 u korist Ruskinje. Sanja je morala da se zadovolji srebrnom medaljom.

Srebrom je morao da se zadovolji i iskusni Boban Marinković (lou kik do 57 kg). U finalnom meču Rus Sergek Oorzhak je bio sigurniji, bolji i slavio jednoglasnom odlukom sudija 3:0.

Stevan Živković je u reprizi finala planetarnog šampionata u Skoplju prošle godine odmerio snage protiv Rusa Khasana Khalieva. Nažalost, i rezultat je bio baš kao I u Skoplju. Khaliev je slavio 3:0.

Poslednje srebro Srbiji doneo je Uroš Bogojević (K1 stil do 86 kg). Promena kategorije, prelazak u višu, izgleda da je uzeo danak u odlučujućem meču za zlato. U finalu Bogojević je položio oružje pred Rusom Suleymanom Magomedovim.

Podsetimo, bronzana odličja u četvrtak su osvojili Mirjana Vujić (lou kik do 60 kg), Miloš Anić (lou kik do 60 kg), Aleksandar Topić (lou kik do 71 kg) i Vladimir Lekić (lou kik do 86 kg).

REZULTATI FINALA

K1 do 52 kg: Sanja Sučević – Ksenia Kokorina (Rusija) 1:2

K1 do 65 kg: Eva Halaši – Kamila Balanda (Poljska) 3:0

Lou kik do 57 kg: Boban Marinković – Sergek Oorzhak (Rusija) 0:3

Lou kik do 75 kg: Stevan Živković – Khasan Khaliev (Rusija) 0:3

Lou kik do 91 kg: Nenad Pagonis – Agron Preteni (Hrvatska) 3:0

Lou kik +91 kg: Dragan Jovanović – Ragim Aliev (Rusija) 3:0

K1 do 75 kg: Miljan Vidović – Ferhat Arslan (Turska) 3:0

K1 do 86 kg: Uroš Bogojević – Suleyman Magomedov (Rusija) 0:3

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign