The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Rezultati finala Serbia opena

mini-img 3017U sali Sportskog centra "Šumice" upravo počinje finalni deo četvrtog Evropskog kupa "Serbia open" koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. 

Duel do 54 kg, kojim je otvoren finalni program "Serbia opena" ispunio je očekivanja i napravio sjajnu uvertiru za veče. Prvu zlatnu medalju osvojio je Danijel Bogdanović (Palmini tigrovi) koji je u sjajnom finalu bio bolji od Silbera Jašarevića (Zemun).  Publika je imala prilike da vidi sjajne poteze, atraktivne razmene i visok tempo borbe. Bronzu je osvojio Bojan Veličković (Morava).

U prvom finalu dana snage su odmerile Emilija Božić (Murcako džim) i Mirjana Vujić (Novi Sad) u kategoriji do 60 kg. Pokazale su da i devojke i te kako umeju da rade disciplinu K1 stil, tokom meča publika je aplauzom nagrađivala razmene, a jednoglasnom odlukom sudija 3:0 pobedila je Mirjana Vujić.  

U ring su potom ušli Nemanja Glišić (Banović Strahinja) i Miroljub Nedeljković (Junior) u kategoriji do 67 kg. Nedeljković za glavu višlji forsirao je klinč, a Glišić je adekvatno uzvraćao. Posle tri runde jednoglasnom odlukom slavio je Glišić. Bronzanim odličjem okitio se Predrag Ranđelovć (Crna Kobra).

Tijana Srdić (Vojvodina) i Aleksandra Krstić (Novi Sad) odlučivale su o zlatnoj medalji u kategoriji +70 kg.  Posle tri runde jednoglasnom odlukom sudija slavila je Aleksandra Krstić. Bronza je pripala Tini Poletan (Surčin).

U superteškoj +91 kg sastali su se Stefan Trajković (Crvena zvezda) i Ivan Ćirković (Brito). Pokazali su da i superteškaši i te kako umeju da rade i brzo i atraktivno. Visok tempo, posebno u trećoj rundi, koju su obeležile sjajne serije Ćirkovića,  u nekoliko navrata su od publike nagrađene aplauzima. Sudije nisu imale dilemu, jednoglasno su pobedu dodelile Ćirkoviću. Bronzu je oko vrata stavio Srđan Aleksić (Budo Kan).

Baš kako se i očekivalo duel do 63,5 kg između Aleksandra Konovalova (Palmini tigrovi) i Marka Cvetanovića (Zemun) bio je još jedna poslastica. Cvetanović je ponovo bio na nivou iz polufinala, kad je zaustavio favorizovanog Gogića, i od starta krenuo u otvorenu razmenu. Smenjivale su se sjajne serije boraca, a na kraju, jednoglasnom odlukom sudija slavio je Konovalov. Bronzana odličja pripale su Milošu Cvetkoviću (Vranje) i Aleksandar Gogić (Vojvodina). 

Stari rivali Aleksandar Topić (Surčin) i Sokol Arsić (Leskovac) u reprizi prošlogodišnjeg finala odlučivali su o zlatu u kategoriji do 71 kg. Posle žestoke borbe ovoga puta pobedio je Topić, jednoglasno 3:0. Bronzane medalje osvojili su Milan Dragojlović (011) i Slađan Dragišić (Junior).

Ljubo Jalovi je osvojio zlato pošto se Dalibor Ognjenov iz Makedonije zbog povrede povukao. Bronzanme medalje pripale se Aleksander Bojić (Crvena zvezda Delije) i Dušan Šućur (011).

I onda spektakl! Kako se i očekivalo najviše pažnje privukao je finalni duel do 81 kg u kome su snage odmerili debitanti u ovoj kategoriji, prošlogodišnji finalisti iz do 75 kg: Stevan Živković (Niš) i Mijan Vidović (Vojvodina). Bukvalno od prve sekunde meča počeo je pravi mali rat. Smenjivale su se serije udaraca, atraktivni potezi koji su podigli publiku na noge. Kraj je dočekan apaluzima, a odluka sudija bila je 2:1 u korist Stevana Živkovića. Bronze su osvojili Jasmin Musa (Crvena zvezda Delije) i Nikola Stošić (SD Kombat).

U kategoriji do 86 kg snage su odmerili Uroš Bogojević (Vojvodina) i Miloš Marković (Crvena zvezda Delije). Još jedan atraktivan meč po ukusu publike. Slavio je Bogojević jednoglasnom odlukom sudija 3:0, a bronzama su se okitili Dušan Savković (Budo Kan) i Goran Đorđević (Morava).

Stefan Anđelković (SD Kombat) i Bojan Džepina (Batajnica) u kategoriji do 91 kg na najbolji način su zatvorili finalni program "Serbia opena". U odličnom meču u kome su se nizale serije snažnih udaraca odlukom sudija 2:1 slavio je Stefan Anđelković. Bronzane medalje pripale su Milanu Đurkoviću (Crvena zvezda Delije) i Aleksandar Stefanović (Niš). 

 

FINALA

Muškarci

Do 54 kg: Silber Jašarević (Zemun) – Danijel Bogdanović (Palmini tigrovi) 0:3.

Do 67 kg: Nemanja Glišić (Banović Strahinja) – Miroljub Nedeljković (Junior) 3:0.

Do 63,5 kg: Aleksandar Konovalov (Palmini tigrovi) – Marko Cvetanović (Zemun) 3:0.

Do 71 kg: Sokol Arsić (Leskovac) – Aleksandar Topić (Surčin) 0:3.

Do 75 kg: Dalibor Ognjenov (Makedonija) – Ljubo Jalovi (Vrbas) 0:3 (BB).

Do 81 kg: Stevan Živković (Niš) – Miljan Vidović (Vojvodina) 2:1.

Do 86 kg:Miloš Marković (Crvena zvezda Delije) – Uroš Bogojević (Vojvodina) 0:3.

Do 91 kg: Stefan Anđelković (SD Kombat) – Bojan Džepina (Batajnica) 3:0.

+91 kg: Stefan Trajković (Crvena zvezda Delije) – Ivan Ćirković (Brito) 0:3.

 

Žene

Do 60 kg: Emilija Božić (Murcako džim) – Mirjana Vujić (Novi Sad) 0:3. 

+70 kg: Tijana Srdić (Vojvodina) – Aleksandra Krstić (Novi Sad) 0:3.

 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign