The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Pet od pet!

stefan andjelkovicAko se po jutru dan poznaje Svetsko prvenstvo u Brazili moglo bi da donese dosta radosti Srbiji. Prvog takmičarskog dana, kad su na programu bili mečevi šesnaestine i osmine finala, u ring su ulazila petorica reprezentativaca Srbije.

Skor – pet od pet! Seriju je otvorio Aleksandar Konovalov, sjajnim mečom i sigurnom pobedom, a zatvorio je Stefan Anđelković, na najbolji mogući način – nokautom!

Prvi rival na Svetskom prvenstvu Aleksandra Konovalova (LK do 63,5 kg) bio je Cesar Sesoko Alva (Peru). Konovalov je sjajno odradio duel, ne dozvolivši rivalu da napravi neko iznenađenje. Na kraju sigurna pobeda, jednoglasnom odlukom sudija 3:0.

Stevan Živković (LK do 81 kg) je već na startu za rivala imao Rusa. Evgeny Gubar se pokazao kao odličan primerak sjajne ruske škole. U teškom meču Živković je zabeležio trijumf odlukom sudija 2:1.

Ljubo Jalovi (K1 do 75 kg) je na Svetskom prvenstvu startovao pobedom. Makedonac Dalibor Ognanov je savladan lako – 3:0.

Protivnik Miljana Vidovića (K1 do 81 kg) bio je Čeh Jan Homolka. Reprezentativac Srbije nije dozvolio nikakva iznenađenja. Rutinski je odradio meč, zabeležio pobedu 3:0 I plasirao se u četvrtfinale.

Da uspeh selekcije Srbije prvog takmičarskog dana bude potpun pobrinuo seStefan Anđelković (LK +91 kg). Turčin Fatih Cimic nije izdržao ni jednu rundu. Nisu se pošteno ni zagrejali, a Anđelković je već krenuo da "melje" rivala. Turčin je pao a Anđelković je slavio nokautom!

Šampionat se nastavlja u sredu, početak eliminacija je od 17 časova po srpskom vremenu.

miljan vidovic

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

Instagram

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign