Jalovi i Kilibarda najbolji u Vrbasu

mini-dule ljuba

Svečanom ceremonijom u sali Skupštine opštine Vrbas dodeljene su nagrade najboljim sportistima i sportskim klubovima u opštini Vrbas u 2013. godini. 

Laskavo priznanje za najboljeg sportistu Vrbasa po peti put je poneo Ljubo Jalovi, član KBS Vrbas i reprezentativac Srbije u kik boksu.

– Ponosan sam što sam po peti put u karijeri proglašen za najboljeg sportistu opštine Vrbas. I ove godine je to potpuno zasluženo, s obzirom na ostvarene rezultate, od kojih je svakako najznačajnija zlatna medalja sa Svetskog prvenstva održanog u Brazilu. Naravno, na ovome se neću zaustaviti. Priznanje je veliki podstrek za dalji rad. Sledeće godine me očekuje prvenstvo Evrope u Parizu, planiram i tamo da zabeležim trijumf, osvojim zlatnu medalju, samim tim da objedinim svetsku i evropksu titulu. Posle toga ću moći da kažem da sam osvojio sve što se može osvojiti u amaterskoj konkurenciji, od prvenstva Vojvodine, Srbije, Balkana, pa do Evrope i sveta – rekao je Jalovi. 

Dusan Kilibarda je, po treći put, izabran za trenera godine, dok je KBS “Vrbas”, takođe po treći put, poneo priznanje “najbolji klub u individualnom sportu”.

– Godinu na izmaku obeležili su odlični rezultati, kako na domaćim tako na međunarodnim takmičenjima. Svakako najveći uspeh ostvario je LJubo Jalovi koji se pored zlatne medalje na Evropskom kupu “Serbia open” u Beogradu, zlatne medalje na drzavnom prvenstvu u disciplini K-1, okitio titulom prvaka sveta na Svetskom prvenstvu održano u Brazilu. Ova priznanja koja smo dobili sun am veliki motiv da i dalje nastavimo sa napornim radom i treninzima kako bi i dalje postizali odlične rezultate i dostojno reprezentovali naš grad, opstinu i državu – istakao je Kilibarda.

X