Aca i Miljan u Rumuniji

vidovic topic

Sezona u organizaciji Superkombat počinje danas. Na profi reviji, koja obuhvata osam borbi, Srbija će imati dva predstavnika: Aleksandra Topića (do 71 kg) i Miljana Vidovića (do 81 kg).

Mladi takmičar novosadske Vojvodine, Miljan Vidović, aktuelni je amaterski prvak Evrope i sveta u disciplini K1. Rival u Rumuniji biće mu Mirela Jakob.

– Moj protivnik je do sada imao dva meča na Superkombatu i zabeležio dve pobede prekidom. Reč je o domaćem borcu, sigurno je da će imati veliku podršku navijača, ali se time ne opterećujem. Spreman sam, idem na pobedu da još jednom dokažem da sam vladar u K1 disciplini u kategoriji do 81kg. Učešće na ovakvim turnirma mnogo znači, ne samo zbog iskustva, koga nikad nije dovoljno, već i zato što se mečevi emituje na kanalu „Eurosport“i to je prilika da i drugi vide koliko znamo i koliko vredimo. Nadam se da ćemo Topić i ja pokazati zašto su baš nas izabrali i da ćemo još jednom potvrditi da Srbija ima neke od najboljih svetskih boraca – prokomentarisao je Miljan Vidović.

Aleksandar Topić (Topić team), bronzani sa SP u Brazilu, u prvoj borbi večeri odmeriće snagu sa domaćim borcem Adrianom Maksimom,

– Zaista je veliko zadovoljstvo boriti se u tako velikoj organizaciji. Iako je meč ugovoren samo par dana ranije verujem da ću pokazati kakav sam borac i koliko sam uvek spreman za ovakve izazove. Posebno mi je zadovoljstvo što ću se boriti u organizaciji u čiji je ring ušlo toliko dobrih i proslavljenih boraca. Što se tiče mog protivnika, reč je o zaista odličnomborcu. Daću sve od sebe da se ishod bude u moju korist. Ekipa koja ćebiti u mom uglu je svakako pobednička – prokomentarisao je Topić.

Superkombat počinje večeras u 20,30.

X