Anić i Marinković brane titule

boban marinkovic lasiri

Još se utisci posle uspešnog „Srbija opena“ nisu slegli, a srpski kik boks priprema još jednu poslasticu. Reč je o tradicionalnoj profi reviji koju u Jagodini organizuje Dragan Marković Palma.

Ovoga puta u sportskoj hali „Jassa“ u petak, 1. marta, od 17 časova održaće se revija čiji će glavni mečevi biti dueli za titule profesionalnih prvaka sveta. U glavnim ulogama su uzdanice tigrova Miloš Anić i Boban Marinković.

Miloš Anić brani profi pojas u disciplini K1 stil do 60 kg. Rival mu je Mađar Anton Habaš, srebrni sa Svetskog prvenstva u Skoplju 2011.

Protivnik Bobana Marinkovića, koji brani pojas šampiona sveta u disciplini lou kik do 56,4 kg, je Poljak Mihal Krolik. Poljak je aktuelni vicešampion Evrope sa Prvenstva održanog prošle godine u Ankari.

Uz ova dva duela publika će imati prilike da prati i uvodne borbe u disciplinama lou kik i K1 stil u kojima će se sastati u do 54 kg: Danijel Bogdanović (Palmini tigrovi) – Bojan Veličković (Morava).Do 63,5 kg: Aleksandar Konovalov (Palmini tigrovi) – Ivan Dragomirov (011) i Predrag Mijajlović (Palmini tigrovi) – Miloš Cvetković (Vranje).

X