Balkansko prvenstvo 2017: U ZNAKU SRPSKOG TIMA

reprezentacija skrac

U Bijelom Polju, Crna Gora, od 23.- 24.9. održano je Balkansko prvenstvo u okviru redovnog takmičarskog kalendara WAKO i WAKO Europe federacije.

Svečano otvaranje Balkanskog prvenstva označilo je početak odličnog takmičenja. Uz učešće Srbije, Bosne i Hercegovine,Slovenije, Bugarske, Makedonije, Turske kao i zemlje domaćina Crne Gore, ovogodišnji balkanski šampionat je okupio snažne ekipe koje bruse formu za predstojeće svetsko prvenstvo u kik boksu koje će biti održano u novembru u Budimpešti.

filipovic skraceno        pantelic skraceno

Dominacija srpskih takmičara je vrlo brzo bila očigledna. Nokauti, prekidi, jednoglasne pobede pratile su srpski tim na putu do uspeha oba dana takmičenja. Srpska škola kik boksa je na delu pokazala kako se uspešno vežba i trenira po klubovima i u reprezentaciji.

Ukupan skor srpskog tima je: 10 zlatnih, 4 srebrne i 2 bronzane medalje.

Srpski tim je primio priznanje najboljeg tima prvenstva u disciplini Low kick i u ime svih pehar je primio trener reprezentacije Srđan Radulović.

srpski tim skracemo

Za najboljeg takmičara prvenstva proglašen je Novak Radulović i pehar je primio iz ruku legendarnog Ivana Strugara, jednog od najboljih kik boksera svih vremena u svetu, danas predsednika Kik boks saveza Crne Gore.

novak 1 skrac         nagradjeni skraceno

X