Evropski kup „Srbija OPEN“ 2021 u Beogradu

Srbija Open kup

Kik boks savez Srbije je organizator WAKO Evropskog kik boks kupa „Srbija Open“, gde se za učešće prijavljuju klubovi članovi Kik boks saveza Srbije, kao i kik boks klubovi ili nacionalni timovi iz Evrope.

Turnir će biti održan od 19-21. marta u Beogradu, u Atletskoj dvorani na Banjici, ul. Bulevar oslobođenja bb.

Nastup kik boksera po prvi put u Atletskoj dvorani u Beogradu, gde će biti održano i takmičenje u kik boksu u okviru evropske Univerzijade u julu 2021. godine, predstavljaće idealan način da se upoznamo sa novim prostorom i testiramo ga za ovo značajno takmičenje.

Što se tiče kupa „Srbija Open“, potrebno je da zainteresovani klubovi  pažljivo pročitaju Pozivno pismo koje se nalazi u prilogu i da započnu  selekciju i prijavu takmičara.

Napominjemo da je kup „Srbija Open“ prvi takmičarski događaj koji će se odigrati po takmičarskom kalendaru WAKO i WAKO Evrope, posle duge pauze zbog pandemije virusa Korona.

Što se tiče organizacije takmičenja u vreme proglašene pandemije, Kik boks savez Srbije će u organizaciji ovog događaja postupati, kao i do sada, prema Pravilniku o organizaciji i učešću na takmičenjima KBSS u vanrednim okolnostima prouzrokovanim epidemijom virusa SARS-COV-2, koji je na snazi, kao i preporukama Vlade Srbije i Kriznog štaba.

SERBIA OPEN 2021 pozivno pismo

X