Gagi najbolji u SD Crvena zvezda

Gagi Dzaja

Članovi crveno-bele porodice u ponedeljak su ugasili 68. svećicu na rođendanskoj torti i po 48. put proglasili najbolje u svojim redovima U Medija centru organizovana je svečana proslava rođendana i dodela priznanja najboljim pojedincima i klubovima.

Još jedno veliko, značajno priznanje stiglo je našem Draganu Gagiju Jovanoviću. Doskorašnji kapiten reprezentacija Srbije je proglašen za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvena zvezda u 2012. Do ovog laskavog priznanja Gagi je stigao zahvaljujući zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu održanom prošlog oktobra u Ankari. Tako je na najlepši mogući način, krunom amaterskog prvaka Starog kontinenta Gagi Jovanović zvanično okončao dugogodišnju uspešnu karijeru u kojoj je u amaterskoj i profesionalnoj konkurenciji osvojio sve što se moglo osvojiti. Priznanje našem Gagiju uručila je jedna od najvećih legendi crveno-bele porodice – Dragan Džajić.

– Crvena zvezda je velika, uspešna porodica i čast i obaveza je biti izabran za najboljeg među nama. Zahvalio bih se Sportskom društvu na ovom laskavom priznanju, svojim klupskim drugarima koji su doprineli da budem najbolji. Čestitam nam svima rođendan, a dobitnicima priznanja želim da i u narednim godinama budu jednako uspešni kao do sada.

Za najbolju sportistkinju SD Crvena zvezda proglašena je strelac Zorana Arunović, dok je najbolji klub Odbojkaški klub.

dragan jovanovic

X