Jalovi i Kilibarda najbolji u Vrbasu

jalovi priznanje grad

U Skupštini opštine Vrbas u ponedeljak su uručene nagrade najboljim sportistima, trenerima, sportskim radnicima i klubovima u godini na izmaku, a koje je izabrala komisija Saveza sportova.

Ljubo Jalovi, reprezentativac Srbije u kik boksu, svetski prvak iz Brazila i bronzani sa Evropskog prvenstva u Bilbau, po šesti put je izabran za najboljeg sportistu grada Vrbasa.

–  Izuzetno mi je drago što je i ove godine titula najboljeg sportiste grada Vrbasa pripala meni. Ovo je šesti put da sam dobio priznanje. Lokalna samouprava je još jednom prepoznala i nagradila sav rad i trud, kao i  postignute rezultate. Ovo je jos jedan podstrek za dalji rad i nadam se da ću i u buduće nastaviti sa sjajnim rezultatima – izjavio je Ljubo Jalovi.

Priznanje je stiglo i za Dušana Kilibardu, trenera KBK Vrbas i reprezentacije Srbije. Kilibarda je po treći put proglašen za najboljeg trenera. Da u Vrbasu znaju da cene rezultate dokazuje i priznanje za KBK Vrbas koji je proglašen za najbolji u 2014. u pojedinačnim sportovima.

–  Nagrade dobijene od strane lokalne samouprave, odnosno od sredine u kojoj zivite i radite, imaju posebnu tezinu. One su ne samo priznanja za rad i trud koji ste uložili  u prethodnoj godini vec i obaveza da se i u narednom periodu dostojno reprezentuju klub, grad i opstina kojoj pripadamo – izjavio je Dušan Kilibarda.

X