Jalovi poražen u Kazanju

jalovi kazanj poraz

U ruskom gradu Kazanju je održan drugi krug „Tatneft Kupa“ na koje je učestvovao i naš Ljubo Jalovi. Reprezentativac Srbije, koji je u prvom krugu zabeležio ekspresnu pobedu nokautom kolenom u glavu, u drugom kolu je za rivala imao Zakariu Baitara, Marokanca sa belgijskim pasošem.

Meč je rađen u kategoriji do 80 kg, a pobeda je odlukom sudija pripala Baitaru. Ljubo je dobro odradio, imao dosta čistih udaraca, ali sudije su pobedu, ipak, dodelile rivalu.

– Osmeh na mom licu kad su sudije pročitale odluku govori sve. Nema veze, ne mogu promeniti sudijsku odluku koja je, u najmanju ruku, bila čudna..Jeste mi falilo malo agresivnosti. ali sam zadovoljan kako sam odradio meč. Pogledao sam i snimak i ako gledamo poene ili čiste udarce bio sam bolji, ali eto, po mišljenju sudija nisam. Dodelili su pobedu Belgijancu jer je, navodno, vršio pritisak većim delom meča. Sta je tu je, nije prvi put da izgubim sumnjivom odlukom, idemo dalje! Hvala svima na podrsci – prokomentarisao je duel u Kazanju Jalovi.

X