Još dva dana do evropskog prvenstva

DSC02609

Ostalo je dva dana do početka Evropskog juniorskog prvenstva u Skoplju
Od 3.9.-10.9. srpski kik bokseri će se boriti za prestižno mesto najboljih na starom kontinentu.

Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije je optimista kada je reč o još jednom internacionalnom nastupu naših boraca:

                                                                               „Iako je sastav juniorske reprezentacije Srbije podmlađen u odnosu na prethodnu godinu, debitanti u našem timu, svojim zalaganjem na pripremama i pokazanom željom za osvajanjem medalja, najavljuju dobar plasman Srbije na predstojećem juniorskom prvenstvu Evrope u Skoplju.

  Pored iskusnijih kolega iz reprezentacije (Marine Đekić, Nađe Milijančević, Nikole Lazarevića, Stefana Paunovića i Zdravka Bijelića), inače osvajača svetskih i evropskih medalja u protekle dve godine, uz dobro odrađene pripreme na Tari i kvalitetne sparinge, srpska juniorska reprezentacija spremna odlazi na najjače takmičenje u ovoj godini.

  Od 27 takmičara, u konkurenciji najboljih juniora iz Rusije, Poljske, Turske, Francuske, očekujemo veliki uspeh.

  Uz takmičare ringovnih disciplina imamo i 8 takmičara u kik lajtu koji su sa glavnim trenerom        reprezentacije za meke discipline Srdjanom Matićem završili uspešno svoje pripreme i od njih očekujemo dobar nastup.

 Juniorska reprezentacija sa stručnim štabom se priprema za ovaj put u Makedoniju u dobrom  raspoloženju i nadamo se da će srpski kik boks ponovo zauzeti najviše mesto na listi uspešnosti.”

X