Juniori na Tari

nemanja_glisic111

Ko je odmarao – odmarao je. Sezona odmora u nacionalnim selekcijama Kik boks saveza Srbije je završena. U staroj bazi srpskog kik boksa, Mitrovcu na Tari danas su počele pripreme juniorske reprezentacije Srbije. Podmladak našeg trofejnog sporta od 9. do 16. septembra očekuje Svetsko prvenstvo za juniore u Bratislavi. Selektor Nebojša Milošević je na Taru pozvao one za koje očekuju da će u Slovačkoj nastaviti niz uspeha na međunarodnoj sceni.

– Pripreme se obavljaju u sklopu Kampa za perpsektivne sportiste koje svake godine organizujemo pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije tačnije Ministarstva omladine i sporta. Treba istaći da je Ministarstvo u značajnoj meri doprinelo realizaciji naših programa obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njihovo finansiranje. Na Taru su otputovali najbolji mladi takmičari koje Srbija ima sa kojima će raditi šestorica trenera. Ove pripreme traju do 1. septembra. Polazak za Bratislavu zakazan je za 9. septembar – prokomentarisao je Nebojša Milošević, selektor reprezentacije Srbije.

Sa takmičarima će 10 dana raditi selektor Nebojša Milošević, direktor reprezentacije Miodrag Jotić i treneri Neven Dondur, Srđan Radulović, Dejan Pavić i Dušan Kilibarda.

X