Kamp perspektivnih sportista Vojvodine 2021.

Kamp perspektivnih sportista Vojvodine ove godine traje od 9-14. avgusta i smešten je na obali reke Tise u Kanjiži, gde u kamp naselju treniraju i druže se više od 100 takmičara kadetskog i juniorskog uzrasta, zajedno sa svojim trenerima i čelnicima Kik boks saveza Srbije.
Kamp je osmišljen kao pripremni u smislu organizovanih kondicionih i tehničkih treninga dva puta dnevno, uz prateće društvene aktivnosti.
Kamp su u ponedeljak posetili Pokrajinski sekretar za sport Dane Basta, predsednik opštine Kanjiža Robert Fejstamer, predsednik Sportskog saveza Kanjiže Čaba Boršoš.  kao i generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine Mladen Stojšin, pomoćnik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Vojvodine  Laslo Kormanjoš  a domaćini su im bili predsednik KBSS Miodrag Jotić, rukovodilac i organizator kampa Halas Mihalj kao i generalni sekretar KBSS Petar Petrović.
U sklopu aktivnosti predviđenih u toku kampa, juće je održano i predavanje o antidopingu prilagođeno uzrastu takmičara u kampu, a specijalno za tu svrhu je iz Antidoping agencije Srbije u Kanjižu doputovala Milica Vukašinović, direktorka Agencije, koja je i održala predavanje.
X