Kik boks na 10. međunarodnom sajmu sporta

10. Međunarodni sajam sporta, ove godine je održan od 24-26. septembra na Adi Ciganliji, prvi put na otvorenom prostoru, što će od ove godine postati stalna praksa.

Tokom tri dana bogatog programa  predstavljeni su brojni sportovi, ali i druženje sa našim najboljim sportistima. Svečano  otvaranje ovogodišnjeg Sajma sporta bilo je u petak, 24. septembra i Sajam je otvorio ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Na otvaranju su prisustvovali predstavnici pokrajinske vlade, predsednici gradova i opština, predsednici granskih sportskih saveza, generalni sekretari, sportisti, predstavnici ADAS-a, teritorijalnih saveza i drugi.

Ministar se zahvalio svim a onima koji rade u sportu, za sportiste kao i sportistima i naglasio  da je sport  društvena delatnost koja, bez obzira na trenutni uspeh, uvek stavlja pred učesnike nove izazove i nove ciljeve.

Sajam je održan za vreme Evropske nedelje sporta i deo je globalnog pokreta bavljenja sportom, gde šampion nije samo onaj koji osvaja medalje već svako ko se bavi sportom.

Kik boks je i ove godine predstavljen na štandu i u sektoru izvođenja sporta za publiku, gde su prikazane tehnike kik boksa kroz sparing.

Foto: Sportski savez Srbije

X