Kik boks savez Srbije na Sajmu sporta

DSC08223R

S

 

Sajam sporta je i ove godine okupio Ministarstvo omladine i sporta Srbije, olimpijske i neolimpijske sportske saveze, sportske Univerzitete i Visoko-školske ustanove, Ministarstvo odbrane, Pokrajinski zavod za sport, Zavod za sport i medicinu sporta, Antidoping agenciju Srbije, Univerzitetski sportski savez, saveze za rekreativni sport, sportiste, sportske radnike i ljubitelje sporta pod krov Beogradskog sajma a sve u svrhu promocije sporta, rekreacije kao i zdravog života.

Kik boks savez je na svom štandu bio domaćin svim ljubiteljima ovog sporta a razlog više za posetu je bilo prisustvo naših najboljih takmičara, svetskih i evropskih šampiona.

DSC08245R

Prvog dana održana su predavanja i seminari za sportiste i sportske radnike, kao i predavanje Anti-doping agencije Srbije, uz demonstracije sportova koje su se odvijale u svim krajevima hale.

U toku drugog dana predviđena je demonstracija kik boksa.

Sajam sporta je izuzetno dobra prilika da se svi sportisti i sportski radnici upoznaju sa aktuelnim dešavanjima iz oblasti anti-dopinga, pravne regulative, zdravstvene regulative i naučnih dostignuća iz oblasti sporta, a ljubitelji sporta upoznaju sa priznatim sportovima u Srbiji.

 

 

X