Konferencija za štampu povodom početka Svetsko prvenstva

konferencija wc bg 2015

BORBE MOGU DA POČNU

   U službenom hotelu organizacionog odbora Svetskog prvenstva u kik boksu, Kraun Plaza Beograd, upriličena je poslednja konferencija za medije pred početak eliminacionih borbi.
Domaćin konferencije bio je Predsednik Kik boks saveza Srbije Borislav Pelević, a učešće su uzeli i gosti Prvenstva: v.d. predsednika WAKO federacije Roj Bejker, podpredsednici: Espen Lund, Naser Nasiri, Horst Prelog kao i član Borda direktora svetske federacije i predsednica Komiteta za žene Kejt Kocievska, a prisutan je bio i Predsednik Pan Američke WAKO federacije Brazilac Paulo Zorelo. U ime Kik boks saveza Srbije bio je prisutan i sportski direktor Miodrag Jotić kao i podpredsednik Velizar Đerić.

Predsednik Borislav Pelević je naglasio da su pripreme pred početak takmičenja završene, ring i tatami su montirani, hala Pionir je spremna da primi takmičare sutra, u utorak, 27.10. svi ljubitelji sporta u Srbiji će

pet dana uživati u mečevima najboljih boraca na svetu.

U obraćanju medijima učešće su uzeli i v.d. predsednika Roj Bejker kao i podpredsednici WAKO federacije, koji su izrazili veliko zadovoljstvo što je interesovanje medija u Srbiji za Svetsko prvenstvo ogromno. Pohvalili su organizaciju, koja je u Srbiji, kada su ovako veliki događaji upitanju uvek besprekorna, zadovoljni su i tretmanom od strane Ministrastva unutrašnjih poslova koje brine o bezbednosti učesnika prvenstva ali i gostoprimljivosti domaćina.

Utisak je da će ovo prvenstvo biti jedno od najbolje organizovanih do sada, a po broju prijavljenih učesnika i najkvalitetnije.

roy espen pelevic

X