KONTINUIRANA EDUKACIJA U KIK BOKS SAVEZU

SS41

 

                                                               

Sudijski seminar je vodio Zoran Šimurina, predsednik Sudijske komisije

 

U okviru aktivnosti koje su održane za vreme državnog prvenstva u Lou kik-u 4-5.maja 2019. održana su i tri važna seminara na kojima je prisustvovalo 67 učesnika, trenera, sudija i predstavnika klubova:

Sudijski seminar koji je vodio predsednik Sudijske komisije KBSS Zoran Šimurina

Trenerski seminar, koji je vodio član Trenerske komisije WAKO Miodrag Jotić

Antidoping seminar koji je vodila dr sci. med. Milica Vukašinović-Vesić, direktorka Anti-doping agencije Srbije.

TS31  TS41

Miodrag Jotić je održao Trenerski seminar

Sudijski seminar je po prvi put bio obavezan i za trenere klubova, jer je namera bila da se treneri detaljno upoznaju sa sudijskim pravilima kako bi imali jasniji pristup svom takmičaru za vreme turnira.
Kik boks savez Srbije odaje priznanje Zoranu Šimurini na ogromnom naporu da što je jasnije približi materiju mnogobrojnim trenerima i sudijama na seminaru.

Trenerski seminar je i ovoga puta obuhvatio specifična znanja i uputstva o trenažnom procesu takmičara kao i načinima rada sa različitim uzrasnim kategorijama, kao i znanja iz mnogih drugih oblasti značajnih za stručno usavršavanje trenera u Kik boksu.

Na veoma posećenom predavanju Anti-doping agencije Srbije, prisutni treneri, sudije i oficijelna lica klubova su mogli da se upoznaju sa najnovijim pravilima anti-dopinga i metoda koje se koriste u testiranju.

ADS1

              Veoma posećen seminar Anti-doping agencije Srbije

                                                                 

 

X